Έτοιμος μετά τον Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός να επαναπατρίσει στην Ελλάδα και τον Δημήτρη Σιόβα...

Ο Ολυμπιακός στο φινάλε και πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τους ελεύθερους πάει να προκαλέσει πανικό σε όλο το κόσμο. Αφού απ ότι φαίνεται έχει κλείσει ο Γκάρι Ροντρίγκες, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να συζητούν και την επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα στο μεγάλο λιμάνι.

Στα 32 του, ο ελεύθερος Σιόβας πρέπει να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Πού θα επιλέξει να εναποθέσει την εμπειρία, τις παραστάσεις και το καταπληκτικό αριστερό του πόδι. Εάν μπορούσε να επιλέξει, ο προορισμός θα ήταν προφανής: Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι η βασική επιλογή του. Η πρώτη, ξεκάθαρη προτεραιότητά του. Εξάλλου, ο ίδιος δεν έκρυψε ποτέ τις προτεραιότητες, αλλά και τις σκέψεις του.

Ο Σιόβας είναι ελεύθερος. Ο Ολυμπιακός δεν αναζητά κεντρικό αμυντικό. Επί της ουσίας όμως, όλα είναι στο τραπέζι. Ναι, η πιθανότητα μεταγραφής υπάρχει. Από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης επέλεξε όλο αυτό το διάστημα να μην κλείνει πουθενά, έως και την ύστατη ώρα, τα πράγματα δεν αποκλείεται να εξελιχθούν εντυπωσιακά. Με τις τελευταίες ώρες της αγοράς των ελεύθερων, να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες. Και για τον Σιόβα.

Οι τελευταίες ημέρες έως τη 17η Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι καυτές. Ο Ολυμπιακός είναι ενεργός στην αγορά. Αυτό να κρατήσετε και θα επανέλθουμε…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24