Ο Ολυμπιακός είναι στη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά παράλληλα κοιτάει και την επόμενη χρονιά, εκεί που θέλει να βγει πιο δυνατός και να φτάσει στη κορυφή και της Ευρώπης.

Η χρονιά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Όπως την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Σλούκα για ανανέωση συμβολαίου, κάτι που σας είχαμε μεταφέρει στο thrylos24.gr από την πρώτη στιγμή. Μαζί όμως με την ανανέωση υπάρχει και το ανοιχτό μέτωπο του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δύσκολα θα αποχωριστεί τα «ερυθρόλευκα».

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μία έντονη πληροφόρηση ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα πιάσει Λιμάνι για την επόμενη χρονιά. Συμφωνία να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει ακόμα. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει έρθει στην χώρα μας, τις τελευταίες ώρες, συναντήθηκε τόσο με τον Σάσα Βεζένκοφ, όσο και με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Σέρβος έχει άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ η δική του επιθυμία είναι να επιστρέψει στο Πειραιά. Αυτό που μπορούμε να σας μεταφέρουμε είναι ότι υπάρχει πρόταση προς τον Μιλουτίνοφ, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων όμως, ακόμα συμφωνία δεν υπάρχει. Οι επόμενες ημέρες ίσως ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ακόμα περισσότερο, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχει δεχθεί και μία πολύ δελεαστική πρόταση από την Βίρτους Μπολόνια.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24