Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν τα δύο scouting camps της Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε Ίλιον και Χαλκίδα.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού συνέχεια στις επάλξεις! Την Τρίτη 5/10 και την Πέμπτη 7/10 πραγματοποιήθηκαν τα elite scouting camps σε Ίλιον και Χαλκίδα αντίστοιχα, σε αρμονική συνεργασία με τις σχολές του Ολυμπιακού στις δύο περιοχές.

Σε συνέχεια των επιτυχημένων camps σε Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και Άρτα το καλοκαίρι, τη σκυτάλη πήραν οι δυτικές γειτονιές της Αθήνας αλλά και η Εύβοια. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα συγκεντρώθηκαν παιδιά από Ιστιαία, Ψαχνά, Θήβα, Λιβαδειά, Ερέτρια, Σχηματάρι, Τρίκαλα, Κηφισιά, Άνοιξη, δείχνοντας τη μεγάλη δυναμική των σχολών του δικτύου του Ολυμπιακού εντός Ελλάδας.

Ολυμπιακός Κ19: «Πάτησε» τον ΠΑΟΚ – Του «έσπασε» το αήττητο!
Ολυμπιακός Κ19: «Πάτησε» τον ΠΑΟΚ – Του «έσπασε» το αήττητο!

Δοκιμάστηκαν παιδιά γεννημένα τα έτη 2008, 2009, 2010 και 2011 με στελέχη της Ακαδημίας, της Διεύθυνσης Σχολών αλλά και το τμήμα scouting να δίνουν το παρών και στις δύο περιπτώσεις.

Ίλιον και Χαλκίδα έκαναν απλά την αρχή αφού πληθώρα scouting camps θα ακολουθήσουν μέσα στη σεζόν από την «ερυθρόλευκη» ακαδημία.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24