Ο Ολυμπιακός με βλέμμα και τη νέα χρονιά έχει ήδη κάνει προεραιτικές επαφές για τον Καμπελά, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ...

Οι Ρώσικες ομάδες με το συμβάν που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία έχουν μεγάλο πρόβλημα με τους παίκτες τους. Μένουν αρκετοί παίκτες ελεύθεροι και δεν μπορούν να κρατήσουν σχεδόν κανέναν στην ομάδα τους.

Είναι δεδομένο λοιπόν πως αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν παίκτες από τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί. Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία χρόνια έχουν αποδείξει ότι όταν βρουν κάποια ευκαιρία καλή δεν χάνουν καιρό.

Φορ από τη Ρεάλ θέλει ο Ολυμπιακός!
Φορ από τη Ρεάλ θέλει ο Ολυμπιακός!

Μία τέτοια λοιπόν είναι και ο Καμπελά ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ. Ο Κορσικανός παίκτης από τη Γαλλία αρέσει στους Πειραιώτες, με τις επαφές να έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και αρκετούς μήνες μάλιστα.

Ο παίκτης μόνο αρνητικός δεν είναι στο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει παράδοση σε τέτοιες περιπτώσεις. Ελεύθερων παικτών, ειδικά από τη γαλλική αγορά, που έρχονται στην Ελλάδα και ζουν ορισμένες από τις καλύτερες και πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας τους.

loading...
Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Eνκουλού κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται… στη λίστα!
Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Eνκουλού κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται… στη λίστα!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24