Την Κυριακή 26 Ιουνίου είναι η καταλικτική ημερομηνία για τις ανανεώσεις των παλαιών κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, καθώς δε θα δοθεί παράταση.

Ολυμπιακός: Οι ρυθμοί της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας των Πειραιωτών είναι αμείωτοι. Ο κόσμος δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του για τη νέα σεζόν, δίνοντας από τώρα το «παρών», κλείνοντας θέση στην κερκίδα.

Με αυτούς τους ρυθμούς οι ανανεώσεις για τη νέα σεζόν θα αγγίξουν τις 10.000, ενώ μόνο την Πέμπτη (23/6) έφτσαν τις 800. Η καταλικτική ημερομηνία είναι η Κυριακή 26/6, με τους παλαιούς κατόχους να ανανεώνουν τη θέση τους και να εξασφαλίσουν έκπτωση 10%. Δε θα δοθεί νέα παράταση.

Μεγάλη κίνηση ο Μαρινάκης!
Μεγάλη κίνηση ο Μαρινάκης!

Τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (26/6) θα είναι ανοικτά από τις 10.00 έως τις 15.00. Η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί για όλους τους φιλάθλους τη Δευτέρα (27/6) τόσο από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά (10.00 – 18.00) όσο και διαδικτυακά (από τις 10.00 και για όλο το 24ωρο), δίχως να ισχύει το 10% της έκπτωσης και οι θέσεις των περσινών κατόχων θα αποδεσμευτούν.

Ολυμπιακός: Ο παίκτης που… παραγκωνίστηκε επί Μαρτίνς, «χρυσάφι» για Κορμπεράν!
Ολυμπιακός: Ο παίκτης που… παραγκωνίστηκε επί Μαρτίνς, «χρυσάφι» για Κορμπεράν!
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24