Ο Ολυμπιακός αναδιανέμει τους ρόλους του στο τεχνικό επιτελείο με αναβάθμιση του Κορδόν και εμφάνιση νέων ανθρώπων στο προσκήνιο!

Ο Ολυμπιακός αναδιοργανώνει το τεχνικό του επιτελείο μετά την έλευση του Πέδρο Άλβες, με τον Πορτογάλο που ήταν επί σειρά ετών στέλεχος στην Εστορίλ να φέρεται πως είναι ο εκλεκτός να αποκτήσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Αντόνιο Κορδόν, λόγω προσωπικών ζητημάτων που τον αναγκάζουν να βρίσκεται σε συνεχή ταξίδια μεταξύ Ελλάδας – Ισπανίας αφήνει πίσω του τον έμπιστο του άνθρωπο.  Αυτός λοιπόν που μένει διαρκώς πίσω είναι ο στενός συνεργάτης του, Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο.

Τα νέα Θρυλικά stickers στο Viber είναι εδώ!
Τα νέα Θρυλικά stickers στο Viber είναι εδώ!

Άρα αυτό που αναμένεται να αναβαθμιστεί ο Αντόνιο Κορδόν από αθλητικός διευθυντής στην ΠΑΕ σε γενικό συντονιστή. Ως τεχνικός διευθυντής, ένας ρόλος που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού, θα γίνει ο Πέδρο Άλβες. Ο Πορτογάλος λοιπόν μαζί με το δεξί χέρι του Κορδόν, τον Ιγνάσιο Ναβάρο θα αποτελούν ένα δίδυμο που θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ομάδας.

Ο Ναβάρο θυμίζουμε πως ήταν προσωπική επιλογή του Κορδόν. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πλήρη εικόνα του συλλόγου καθώς είναι συνέχεια στο προπονητήριο Ρέντη αλλά και σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24