Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις θέσεις ΑμεΑ του αγώνα της Κυριακής (15/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022 -23 απέναντι στον Άρη που θα διεξαχθεί στο Στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 15/01 και ώρα 19:30, τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 13/01 και ώρες 11:00 – 12:00 έως την κάλυψη των θέσεων.

Καραπαπάς: «Πάμε μεμονωμένα να κάνουμε τον Βόλο πιο κόκκινο!» (pic)
Καραπαπάς: «Πάμε μεμονωμένα να κάνουμε τον Βόλο πιο κόκκινο!» (pic)

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης.

Στο Βόλο ο Μαρινάκης
Στο Βόλο ο Μαρινάκης
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24