Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένο ότι τη νέα χρονιά θέλει να έχει 3 επιθετικούς 1ης γραμμής για την ομάδα...

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική σεζόν να παίξει σε αρκετά παιχνίδια με δύο φορ. Έναν περιφερειακό και έναν ενδιάμεσο. Η ιδανική τριάδα που έχει στο μυαλό του είναι ο Ελ Αραμπί που είναι μια ανάσα από την ανανέωση, ο Λιβάια και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά του Άρη.

Το ενδιαφέρον είναι άλλο όμως. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αλλάξει φιλοσοφία σε ότι έχει να κάνει με τους επιθετικούς του. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ως τώρα στο μυαλό του, δύο κολώνες. Ελ Αραμπί και Τικίνιο για παράδειγμα.

Ένα χρόνο πριν, Ελ Αραμπί και Χασάν. Αυτό το μοντέλο θα αλλάξει. Διότι, πολλές φορές ήταν που έπαιξε με δύο φορ ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, αλλά με τους συγκεκριμένους δύο στράικερ δεν έβγαινε το 4-4-2.

Αυτός είναι ο λόγος που είδαμε και το όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά να βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αληθές είναι, ο επιθετικός του Άρη είναι ένας από τους παίκτες που υπάρχει στα κόκκινα ραντάρ. Ειδικά, αν ο ενδιάμεσος των Ελ Αραμπί και… Καμαρά, είναι ένα όνομα σαν τον Λιβάια, για παράδειγμα.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός πάει τη νέα σεζόν για μια τριάδα από φορ που ιδανικά αυτή ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να είναι Ελ Αραμπί, παίκτης τύπου Λιβάια και Καμαρά.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24