Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεκτείνοντας την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού ανάλυσης Hudl

Η Ακαδημία των ερυθρόλευκων πραγματοποίησε workshop, με την εταιρεία Hudlh, για την ανάπτυξη της ανάλυσης των αγωνιστικών του τμημάτων! Ο Ολυμπιακός συνεχίζει, να παραμένει μπροστά από τον ανταγωνισμό και να βρίσκει νέους τρόπους, για να ξεφύγει από τους «διώκτες» του, παραμένοντας στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ακαδημία:

«Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεκτείνοντας την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού ανάλυσης Hudl, πραγματοποίησε workshop τις προηγούμενες μέρες. Στόχοι της συνάντησης ήταν η βελτίωση της διαδικασίας ανάλυσης των αγώνων και των προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων, η ενοποίηση της διαδικασίας ανάλυσης μεταξύ πρώτης ομάδας, Β’ ομάδας και ακαδημίας και η υποστήριξη του project “Tomorrow’s Legends” που πρόσφατα ανακοινώθηκε με επικεφαλής τον κ. Συλαϊδόπουλο.

Από τη Hudl παρευρέθηκαν οι κκ Γιώργος Meincke-Βασιλόπουλος (Εκπρόσωπος Hudl στη νότια Ευρώπη) και Αχιλλέας Vanger (Ειδικός Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Ευρώπη) ενώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και οι αναλυτές της Β’ ομάδας και της ακαδημίας.»