«Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την πρόκριση» (pic)

Ο κόσμος δήλωσε παρών για τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς, και η ΠΑΕ φυσικά γνωρίζει πολύ καλά ότι μαζί με το λαό της μπορεί να πετύχει η ομάδα μια μεγάλη πρόκριση....


Ο κόσμος του Ολυμπιακού έκανε ό,τι έπρεπε από την πλευρά του. Εξάντλησε τα εισιτήρια του ματς με τη Ντιναμό Κιέβου. Το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο στις 14 Φεβρουαρίου. Μια βραδιά ακόμα που το «Κάστρο» του Ολυμπιακού θα κάνει τη διαφορά και ο 12ος παίκτης θα δώσει τεράστια ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς για να φτάσουν στη νίκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με το μήνυμά της μέσω Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο που έδειξε με το δικό του τρόπο, για άλλη μια φορά, τη στήριξη στην ομάδα. Σημειώνοντας αυτό που όλοι αντιλαμβανόμαστε είναι και η πραγματικότητα. Πως όλοι μαζί, κόσμος και ομάδα μια γροθιά, ενωμένοι, μπορούν να φτάσουν στο στόχο της πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με το μήνυμα των «ερυθρολεύκων» να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι φίλαθλοί μας το πιστεύουν, και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση!»

Διάβασε επίσης