Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

Όλα τα μωρά στην… πίστα!

Το λαϊκό άσμα του μεγάλου Λευτέρη Πανταζή « Όλα τα μωρά στην πίστα» θυμίζει ο «Θίασος» του Ιβάν! Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Από μεγάλο κοπέλες με οπαδικά φρονήματα ανάλογα το πορτοφόλι του αφεντικού μέχρι εθελοντές και εθελόντριες που απασχολούνται άμισθη αν και δεν έχουν  άλλους βιοποριστικούς πόρους!


Το λαϊκό άσμα του μεγάλου Λευτέρη Πανταζή «Όλα τα μωρά στην πίστα» θυμίζει ο «Θίασος» του Ιβάν! Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Από μεγάλο κοπέλες με οπαδικά φρονήματα ανάλογα το πορτοφόλι του αφεντικού μέχρι εθελοντές και εθελόντριες που απασχολούνται άμισθη αν και δεν έχουν  άλλους βιοποριστικούς πόρους!

Μεταξύ όλων όμως στο θίασο έχουμε και ξεχωριστές περιπτώσεις. Μία από αυτές η κ Μαρούπα  τηλεοπτική σταρ και μόνιμη καλεσμένη της αντικειμενικής εκπομπής «Η Δίκη της Δευτέρας» του αμερόληπτου Κυριάκου Θωμαίδη.  Η συγκεκριμένη κυρία μάλιστα μέλλος της ΕΕΑ υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμένου και εκλεκτή φίλη του OPEN TV για να έχει καλύτερη άποψη λίγο πριν βγάλει την απόφαση της για την περιβόητη υπόθεση σκάνδαλο ΠΑΟΚ Ιβάν Ξάνθη επισκέφτηκε και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις της ακριτικής ΠΑΕ. Ενδεχομένως  για να έχει καλύτερη άποψη και παράλληλα να αισθανθεί τι σημαίνει Τουρκική απειλή αφού ο Ιβάν εξαγόρασε την Ξάνθη για να μην πέσει σε Τούρκικα χέρια.  Για τον λόγο του αληθές δήλωσε ακριβώς.

«Κατ’ αρχάς, είναι ξεκάθαρο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι φίλαθλοι και του ΠΑΟΚ, και της Ξάνθης, και οι Θεσσαλονικείς και οι Θρακιώτες και οι Μακεδόνες. Πράγματι ο κύριος Σαββίδης πήρε την Ξάνθη. Προκύπτει αυτό από όλα τα στοιχεία του φακέλου και αποφάσισα έτσι κι εγώ. Αυτό που πράγματι εισέφερα στην επιτροπή και θα σας το πω και ευθέως, αφού το θέλει ο κ. Αρκούδης, ευτυχώς υπάρχουν πρακτικά. Πράγματι, διαπίστωσα ότι στο γήπεδο και το ξενοδοχείο της Ξάνθης, δεν υπάρχει καμία επιχειρηματική δραστηριότητα. Τράβηξα και σχετικές φωτογραφίες. Και τους είπα ότι εγώ αυτό που κατάλαβα εκεί, είναι ότι ο Σαββίδης δεν το έκανε, για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο, απόδειξη είναι ότι στη Λάρισα που αντιτίθεται στα ποδοσφαιρικά και επιχειρηματικά του συμφέροντα έχει δανείσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της, τον Ουάρντα (από ότι μου είπαν αυτοί που ξέρουν το θέμα), αλλά την πήρε ενδεχομένως για να προφυλάξει την Ξάνθη, να μην πέσει στα χέρια Τούρκου, όπως τη διεκδικούσε να την αγοράσει ο αρχηγός της Φενέρμπαχτσε από το 2015, που φάνηκε και μας ομολόγησε στην επιτροπή ο κ. Στράτος, ότι χάνοντας τη χορηγία της SKODA, ο Πανόπουλος ήθελε να «ξεφορτωθεί», να ξεφύγει από τις οικονομικές και αθλητικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ Ξάνθη.

Εδώ τους είπα ότι οι συνέπειες αυτής της απόφασης θα είναι να υπάρξει μείζον εθνικό θέμα! Υπήρξε μείζον εθνικό θέμα; Αναγκάστηκε η Κυβέρνηση να κάνει αυτό που εισηγήθηκα εγώ στην Επιτροπή; Τι τους είπα; Τους είπα το αυτονόητο. Ότι βεβαίως υπάρχει παράβαση. Να μην επιβάλουμε αυτές τις εξοντωτικές ποινές, πόσο μάλλον που αφορά μάλλον εθνικό θέμα, και το έκανε για αυτόν τον λόγο ο κ. Σαββίδης και πήρε την Ξάνθη από τα χέρια του Τούρκου, αλλά τουλάχιστον ας διατηρήσουμε την απόλυτη αμεροληψία και αξιοπιστία των αποφάσεων της επιτροπής και της ίδιας της επιτροπής. Πώς; Ξέρουμε ότι η απόφασή μας θα είναι συντριπτικά καταστροφική για τον έναν από τους δύο πρώτους του πρωταθλήματος. Πρέπει, λοιπόν, το λιγότερο, να ελέγξουμε τις καταγγελίες που υπάρχουν και τα όποια γεγονότα και τις διαδόσεις και για τον άλλον πρώτο».

Μετά από όλο αυτό το σοκ που δεχτήκαμε από τις δηλώσεις της κ Μαρούπας και τον Εθνικό απελευθερωτικό αγώνα του Ιβάν Σαββίδη από τον Τούρκικο επεκτατισμό στην Ξάνθη αναμένουμε την συνέχεια επί της οθόνης και από τα υπόλοιπα μωρά της πίστας! Όπως από τον όψιμο ΠΑΟΚΤΖΗ από ΑΕΚΤΖΗ Μάκη Τριανταφυλόπουλο ή τον άμισθο εργάτη της Ελληνικής διαιτησίας Τάσο Κάκκο. Για τους υπόλοιπους τα λόγια είναι περιττά αφού ο θίασος θα είχε κάνει τον Γκέμπελ να ξεχαστεί!

Διάβασε επίσης