Οι σκέψεις του Μαρτινς

Σε σίγουρα νερά πλεύσης θα πάει ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς και στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ξεχάσει τι είχε συμβεί στις προηγούμενες διακοπές για τις εθνικές ομάδες, όταν άρχιζε ξανά η Super League.


Στα… σίγουρα θα πάει ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς και στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ξεχάσει τί είχε συμβεί στις προηγούμενες διακοπές για τις εθνικές ομάδες, όταν άρχιζε ξανά η Super League.

Το ροτέισον δεν είχε αποδώσει με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν κακές εμφανίσεις και να μην παίζουν καλή μπάλα. Αυτό δεν θέλει με τίποτα να επαναληφθεί τώρα ο προπονητής του Θρύλου. Παρότι ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής δεν άνοιξε τα χαρτιά του, το σίγουρο είναι πώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τους παίκτες που αγωνίζονταν πριν την διακοπή.

Ναι μεν θα υπάρξουν ορισμένες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, αλλά περιορισμένες. Ο Μαρτίνς δεν θέλει επ’ ουδενί να χάσει η ομάδα την αγωνιστική της «χημεία» και το ρυθμό που είχε. Με αυτά γνώμονα θα κάνει το Σάββατο τις τελικές του δοκιμές, έχοντας ως στόχο να παρατάξει μια ομάδα που και καλή μπάλα θα παίξει ξανά και τους τρεις βαθμούς θα κατακτήσει.

Διάβασε επίσης