Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στους αγώνες του κυπέλλου για όσα πρέπει να κάνουν.

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στους αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας για όσα πρέπει να κάνουν αλλά και για εκείνα που απαγορεύονται στο κλειστό της Κρήτης “Δύο Αοράκια” όπου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Final 8 της συγκεκριμένης διοργάνωσης από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί αναλυτικά η ενημέρωση της αρμόδιας αρχής: “Το τζάμπολ του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών θα γίνει αύριο (15/2) και θα ακολουθήσει ένα τετραήμερο γεμάτο μπάσκετ, που θα ολοκληρωθεί με τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά και τον ΟΠΑΠ τελικό Κυπέλλου Γυναικών. Οι φίλαθλοι και η παρουσία τους είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Κοκκινίζει το Βερολίνο, 4500 Ολυμπιακοί στο Final Four!
Κοκκινίζει το Βερολίνο, 4500 Ολυμπιακοί στο Final Four!

Η ΕΟΚ και η αστυνομία παρακαλούν όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16.00, δύο ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση. Η είσοδος θα γίνεται αυστηρά με εισιτήριο και με επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο κλπ), αλλιώς δεν θα επιτρέπεται η είσοδος από την αστυνομία. Επίσης, απαγορεύεται η ανάρτηση οποιοδήποτε πανό καθώς και διακριτικά ομάδων. Ο χώρος του γηπέδου θα βιντεοσκοπείται από κλειστό κύκλωμα ασφάλειας”.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24