Ένα βίντεο από την καρδιά της Αθήνας έρχεται να προκαλέσει έντονη ανησυχία και στην Ελλάδα σχετικά με την κατάσταση στο Ισραήλ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πλάνο των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων για εισβολή στην Γάζα την ώρα που «ανάβει» το μέτωπο και στον Λίβανο αλλά και στην Συρία όπου πλέον οι επιθέσεις εκατέρωθεν είναι σε καθημερινή βάση. Με το Ισραήλ μάλιστα να χτυπάει ξανά, τα ξημερώματα της Κυριακής, το αεροδρόμιο του Χαλεπίου το οποίο και τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Καθημερινά εξάλλου είναι και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις μάχες του Σαββάτου που η Χαμάς εξαπέλυσε την άνευ προηγούμενου επίθεση στα εδάφη του Ισραήλ.

Κασσελάκης: «Τις εκλογές τις κέρδισα με το σπαθί μου»
Κασσελάκης: «Τις εκλογές τις κέρδισα με το σπαθί μου»

Η Χαμάς που επιτέθηκε τόσο από την ξηρά όσο και από την θάλασσα. Όπως φαίνεται άλλωστε και στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε. Όπου περιπολικό σκάφος του Ισραήλ αποτρέπει απόβαση μαχητών της Χαμάς στην πόλη Ασκελόν. Το σκληρό βίντεο δείχνει πως οι Ισραηλινοί καταστρέφουν το σκάφος των μαχητών της Χαμάς. Αλλά και πως αποτελειώνουν όσους είχαν βρεθεί στη θάλασσα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24