Οι «ερυθρόλευκοι» της Κύπρου στο Ρέντη (pic)

Πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν και στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.


Πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο βρίσκονται στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και δοκιμάζονται. Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις επίλεκτες ομάδες των Ακαδημιών του Θρύλου.

Πρόκειται για πέντε παιδιά που είχαν ξεχωρίσει στο πρώτο τουρνουά των Σχολών που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Δεκέμβρη, στη Λεμεσό. Οι τρεις νεαροί είναι ηλικίας 13 ετών και οι δύο 11 και προέρχονται από τις Σχολές Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λεμεσού.

Η σελίδα της Κύπρου στα social media αναφέρει: «Πρώτη μέρα Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, με προπόνηση στο ΡΕΝΤΗ… Πολύ σημαντική η εμπειρία για τα παιδιά μας και παρά πολύ υψηλό το επίπεδο, τόσο τεχνικά όσο και σε φυσική κατάσταση αλλά κυρίως με συνεχής ψηλές εντάσεις…!!!

Άριστες οι εντυπώσεις που άφησαν όλα τα παιδιά από Κύπρο από την πρώτη μέρα, παρά την κούραση που είχαν από το ταξίδι. Τα σχόλια που αποκομίσαμε από τους προπονητές και των δυο ομάδων (2006 & 2008) στο τέλος των προπονήσεων, ήταν θετικότατα».

Δείτε τη δημοσίευση από τη σελίδα των «ερυθρόλευκων» Σχολών στην Κύπρο :

Διάβασε επίσης