Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα τη πρόκριση απέναντι στη Φερεντσβάρος παρέα με έναν εκλεκτό καλεσμένο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα τη προχθεσινή (22/02) πρόκριση απέναντι στη Φερεντσβάρος στη φάση των 32 του Κόνφερενς Λιγκ παρέα με έναν εκλεκτό καλεσμένο στα αποδυτήρια της “Groupama Arena” της Βουδαπέστης.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι του γηπέδου “Γεώργιος Καραϊσκάκης” πριν από μία εβδομάδα στον Πειραιά και πήραν και εχθές ένα σημαντικό διπλό στη ρεβάνς της Ουγγαρίας με 0-1 περνώντας στους 16 της τρίτης τη τάξει κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου θα βρουν απέναντί τους την Ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ έπειτα από τη κλήρωση που έγινε εχθές (23/02) στην ελβετική βάση της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο πάρτι που στήθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στον χώρο όπου φιλοξενούνταν ο Θρύλος στην έδρα των Μαγυάρων συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω βιντεοκλήσης, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η ομάδα του λιμανιού.