Οι Αγγελόπουλοι θα γυρίσουν το χαρτί

Αυτή την στιγμή τα πολλά λόγια είναι περιττά, είναι ώρα μεγάλων αποφάσεων και κινήσεων με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να πρέπει να αλλάξουν το «χαρτί» !


Η εικόνα στο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά την ιστορική απόφαση του «μέχρι τέλους» από την διοίκηση της ομάδας και την στήριξη του κόσμου, είναι σαφώς πολύ μπερδεμένη. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας με την Βιλερμπάν ήταν άκρος απογοητευτική σε σημείο απόλυτα δικαιολογημένα ο κόσμος να έχει μπερδευτεί!

Όταν πας κόντρα στο κατεστημένο όταν τα βάζεις με το σάπιο σύστημα που λυμαίνεται το Ελληνικό μπάσκετ , θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις και όλο αυτό το σύστημα που θα προσπαθήσει να αποδημήσει όλη αυτή την προσπάθεια για το καλό του αθλήματος.

Η διοίκηση υποσχέθηκε και το έκανε πράξη ότι δεν θα υποχωρούσε παρά τις πιέσεις που δέχτηκε να βάλει νερό στο κρασί της και να κάνει κωλοτούμπα ώστε να συμμετάσχει σε ένα ακόμα αναξιόπιστο πρωτάθλημα . Παράλληλα όμως υποσχέθηκε μια πολύ καλή ομάδα που θα συμμετείχε με αξιώσεις στην ευρωλίγκα και ταυτόχρονα συμμετοχή αναγκαστικά στην Α2 με μια διαφορετική ομάδα βασιζόμενη σε νεαρούς παίκτες και κάποιους έμπειρους.

Τα πρώτα δείγματα γραφής όμως τόσο σε κάποια φιλικά και στην πρεμιέρα της ευρωλίγκας έδειξαν αρνητικό πρόσημο.  Η εικόνα σε αυτά τα παιχνίδια δεν ήταν αυτή που περιμέναμε δεν υπήρχε συνοχή δεν υπήρχε πάθος και φυσικά δεν υπήρχε το «μέταλλο»  που μας είχε δείξει αυτή η ομάδα στο παρελθόν.

Αυτή την στιγμή τα πολλά λόγια είναι περιττά, είναι ώρα μεγάλων αποφάσεων και κινήσεων με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να πρέπει να αλλάξουν το «χαρτί» !

Φυσικά τα περιθώρια είναι πλέον στενά αλλά πάντα υπάρχουν ευκαιρίες στην αγορά. Υπάρχουν παίκτες που εύκολα αλλάζουν την αγωνιστική εικόνα της  ομάδας και με δυο τρεις κινήσεις με την παρουσία του Μπλάτ μπορεί αυτή η ομάδα να μας κάνει να χαμογελάμε και πάλι!!!

ΥΓ. Γεγονός είναι ότι ήδη από την περασμένη Τετάρτη κάτι κινείται, ήδη υπήρξαν επαφές από την Ευρωπαϊκή αγορά και φυσικά αναμένεται κάτι πιο σπουδαίο από τα κοψίματα του NBA.

Διάβασε επίσης