Τι, σύμπτωση, έτσι; Ξαφνικά μετά το εφετείο μάθαμε ότι ο Χουάνκαρ, επιστρέφει. Τι, όχι; Φυσικά δεν είναι το μόνο, μιας και έχει πολύ παρασκήνιο η υπόθεση.

Συγκλονιστικά τα νέα με την επιστροφή στην ενεργό δράση του Χουάνκαρ μετά από 25 μέρες που προσπαθούσε να αποβάλει τον νυσταγμό και να έρθει σε κανονικά επίπεδα η ακοή του από την «ρουκέτα». ε, συγνώμη από το δυναμιτάκη που έπεσε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα η συγκεκριμένη ιατρική διάγνωση και η θεραπεία της θα αναλυθεί στο επόμενο Παγκόσμιο Ιατρικό συνέδριο ώστε να ανατραπούν όλα τα μέχρι τώρα ιατρικά δεδομένα.

Νέα… στην προπαγάνδα τους

Το χαρμόσυνο νέο, είχαν την ευκαιρία να μας το κοινοποιήσουν τα συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ του Εμετογιάννη και του Πορτοκαλί Βόθρου που για μια ακόμα φορά αξιοποίησαν στο έπακρο την επιλεκτική ευαισθησία τους σε ότι έχει να κάνει με το αντί Ολυμπιακό τους μένος. Παράλληλα όλο αυτό το στημένο σκηνικό που στήθηκε το βράδυ στης 22 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη είχε και έχει πολλούς πρωταγωνιστές από παράγοντες, διαιτητές , Γιατρούς, δικαστικούς και παρατηρητές οι οποίοι ο καθένας έχει τον ρόλο του και μάλιστα συγκεκριμένο.

Τόσο στην εκδίκαση σε πρώτο βαθμό με την γνωστή Παναθηναϊκών συναισθημάτων δικαστή όσο και στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ σε δεύτερο βαθμό συνέβησαν τόσα κωμικοτραγικά γεγονότα που σε συνδυασμό με την ιατρική γνωμάτευση από το νοσηλευτικό ίδρυμα χορηγού της Πράσινης ΠΑΕ και την δικαστική αντιμετώπιση της υπόθεσης μας κάνουν να ξεχωρίζουμε παγκοσμίως για την αντικειμενικότητα μας σαν Πολιτεία.

Αρχικά η αθλητική δικαστής της Σούπερ Λίγκ Πρωτοδίκης Αθηνών, Αντιγόνη Σταμολέκα που δηλώνει οπαδός του Παναθηναϊκού όπως δημοσιοποιεί η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, καταδίκασε τον Ολυμπιακό με συνοπτικές διαδικασίες αφού, τι και αν οι Ερυθρόλευκοι παρουσίαζαν το φίλο αγώνα τι και αν υπήρχε ο ΚΑΠ και οι εκθέσεις του γιατρού της αστυνομία και του παρατηρητή, όλα αυτά ήταν περιττά αφού ένα email και μία διάγνωση από το νοσηλευτικό ίδρυμα χορηγού της Πράσινης ΠΑΕ έφταναν για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Πάντως εντελώς συμπωματικά η συγκεκριμένη Πρωτοδίκης Αθηνών εντελώς συμπωματικά είναι η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός την βρίσκει μπροστά του με τα συνήθη αποτελέσματα.

Και… η κοροϊδία συνεχίζεται

Πρώτη φορά πέρσι τον Νοέμβρη μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο ανέλαβε την εκδίκαση της υπόθεσης. Δεύτερη φορά ήταν τον Οκτώβρη του 2021 όταν και τότε η Αντιγόνη Σταμολέκα σε εκδίκαση του παιχνιδιού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αποφάσισε οι Ερυθρόλευκοι να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τώρα ήταν η τρίτη φορά με την γνωστή απόφαση. Φανταστείτε Εμετογιάννη και Βόθρο να υπήρχε μια ανάλογη δικαστής με φιλο Ολυμπιακά αισθήματα και να είχε δικάσει με συγκεκριμένη απόφαση την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ξεπερνώντας τον πρώτο βαθμό δικαιοσύνης η υπόθεση πήγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ όπου μετά τις απολογίες και την πάροδο μίας σχεδόν εβδομάδας η απόφαση παρέμεινε ίδια μετά την απόφαση αν και υπήρχε μια διαφωνία για το αν υπήρξε συμπληρωματική νόμιμη ή όχι έκθεση του διαιτητή. Φυσικά νομικοί δεν είμαστε για να κρίνουμε την οποιαδήποτε απόφαση αλλά είμαστε άνθρωποι με νου που απλά αναρωτιόμαστε αν τελικά υπάρχουν συμπτώσεις η παραπληροφόρηση.

Μεταξύ των μελών της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είναι και ο έγκριτος νομικός κ Μελισσινός οποίος καταγγέλθηκε και επίσημα ότι ενώ εκδικάζει σοβαρές υποθέσεις ΠΑΕ έχει πολύ στενή φιλική σχέση με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ κ Μελισσανίδη αφού επισκέπτεται το κότερο του ενώ ήταν παρών και στον γάμο του γιού του. Φυσικά μέχρι τώρα σε όλες αυτές τις καταγγελίες δεν υπήρξε καμία απάντηση δεν υπήρξε ούτε μια τοποθέτηση ή έστω διαρροή ότι όλα αυτά είναι ψέματα κακοήθειες. Άκρα του τάφου σιωπή σε ένα θέμα που τα τσιράκια της εξυγίανσης μεταξύ Εμετογιάννη Βόθρου και άλλων εργαλείων φανταστείτε τι θα έλεγαν και θα έκαναν αν ο συγκεκριμένος δικαστής ήταν στο φιλικό περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Απλά πράγματα απλές αλήθειες που ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του. Οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις ιδιαίτερα όταν υπάρχει αφωνία από την πολιτεία!

Rostofianos

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24