Ο μηχανισμός προπαγάνδας του Παναθηναϊκού έχει πάρει φωτιά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στο στόχαστρό του.

Ακόμα μια φορά γίνανε μάρτυρες μιας πράσινης παράνοιας. Φυσικά αποδέκτης ποιος έγινε; Ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ποσό πιο χαμηλά ορισμένοι πράσινοι θίασοι θα πέσουν;

Ο Ολυμπιακός στο Μπάσκετ τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια είναι σε top επίπεδο κάτι που σαφώς ενοχλεί πολύ κόσμο. Τους έχει χαλάσει την μανέστρα και τώρα τα… έχουν χάσει.

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει τον Κίναν Έβανς»!
«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει τον Κίναν Έβανς»!

Δεν θα πούμε ποιοι κρύβονται πίσω από τις πράσινες προπαγάνδες είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο αυτό. Θα σταθούμε όμως στο γεγονός πως άτομα τα οποία έχουν προσβάλει το ίδιο το άθλημα με την συμπεριφορά τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για ηθική και να κουνάνε το δάχτυλο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ένας πραγματικός αναμορφωτής για τον Ολυμπιακό είναι… εριστικός, αλλά ο Εργκίν Αταμάν που μόνο στο γήπεδο να παίξει Μπάσκετ δεν πήγε δεν είναι προφανώς έτσι; Όταν άνθρωποι της ομάδας, άτομα τα οποία είναι κοντά στον Παναθηναϊκό τον λιθοβολούν και τον βρίζουν πριν μπει στο γήπεδο τι ακριβώς θέλουν;

Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν και έχουν το δικαίωμα να παίζουν με την ψυχική ηρεμία και υγεία ανθρώπων. Είναι βαθιά νυχτωμένοι. Είναι σε άλλη πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός πλέον δεν θα ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές ούτε θα είναι αμέτοχος προφανώς σε ότι προσπαθεί να προσβάλει την ομάδα ή τα μέλη της.

Αυτά ήταν… ΩΣ ΕΔΩ. Τελείωσαν οι ασυλίες για όλους τους. Πλέον όλα είναι διαφορετικά και το παιχνίδι δεν παίζεται με τους δικούς τους κανόνες.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24