Τι και αν υπάρχει πολιτεία τι και αν υπάρχει κράτος και νόμοι πάνω από όλα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Τίγρη αφού δεν μπορεί στο Ελλαδιστάν ένας απλός αστυνομικός να κάνει συστάσεις! 

Ο “Καβαλάρης” του μεσονυκτίου με τις επιλεκτικές ευαισθησίες στην κοινωνία Γιάννης Καραλής παρέδωσε μαθήματα ¨Πολιτικής Αγωγής” και πάλι βγάζοντας πιστόλι σε αστυνομικό διότι τόλμησε να του κάνει παρατήρηση. Ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ εξαργυρώνοντας το αντί Ολυμπιακό του  μένος καταλαμβάνοντας θέση στην ομάδα της καρδιάς του έδειξε άμεσα την φιλοσοφία του όπως στα παλιά καλά γουέστερν!!!

Αλώστε εδώ στο μακρινό Ροστόφ οι διαδρομές του είναι πολύ γνωστές μεταξύ των ΜΜΕ της εξυγίανσης από Νότο μέχρι Βορρά και πίσω. Έτσι λοιπόν ο Καβαλάρης του μεσονυκτίου καλπάζοντας τραβάει το εξάσφαιρο αφού δεν μπορεί ένας ολόκληρος  υπεύθυνος επικοινωνίας του Τίγρη ο κάθε ανύπαρκτος αστυνομικός να του κάνει παρατήρηση. Μα είναι δυνατόν στον Καραλή να κάνεις παρατήρηση για οδική συμπεριφορά εδώ έχει κάνει την διαδρομή Νότια Προάστεια , Κάντζα, Θεσσαλονίκη, Καλλιθέα πλέον Φάληρο τόσες φορές όπως Ομόνοια Κολιάτσου! Φυσικά άμα του κάνεις παρατήρηση άμα λάχει τραβάει το εργαλείο που έφερε μαζί του όπως μας είπε γιατί έτσι γουστάρη γιατί είναι ο Γιάννης Καραλής. Τι και αν υπάρχει πολιτεία τι και αν υπάρχει κράτος και νόμοι πάνω από όλα ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Τίγρη αφού δεν μπορεί στο Ελλαδιστάν ένας απλός αστυνομικός να κάνει συστάσεις!

Φυσικά όλα αυτά είναι η κωμικοτραγική πλευρά ενός θέματος που κάποιοι και μάλιστα συγκεκριμένοι θέλουν να θάψουν και να μην πάρει διαστάσεις. Μια απλή βόλτα από ραδιόφωνα , ιστοσελίδες και εφημερίδες του συστήματος της ψευδό εξυγίανσης και θα καταλάβετε για τι συμβαίνει στα δικά τους παιδιά. Υπάρχει όμως και η πραγματική πλευρά του θέματος η σοβαρή που θέλει και εξηγήσεις και απαντήσεις.

Σε αυτή την χώρα που εν έτη 2022 θεωρούμε ότι υπάρχει ισονομία και δικαιοσύνη μεταξύ άλλων μπαίνουν απλά και κατανοητά ερωτήματα  προς τους υπεύθυνους.

  1. Αλήθεια άδεια οπλοκατοχής για να βγάλει ένας απλός πολίτης αν δεν κάνω λάθος ή θα είναι ένας μεγάλος επιχειρηματίας οικονομικό στέλεχος της χώρας ή κάποιος που αποδεδειγμένα έχει αποδείξει  ότι κινδυνεύει η ζωή του. Τι από όλα αυτά έχει ο συγκεκριμένος κύριος και έχει άδεις οπλοκατοχής κύριοι του υπουργείου. Απλή σημείωση και τροφή για έρευνα πότε βγήκε η άδεια  ποια χρονολογία;
  2. Όταν ο αστυνομικός σταμάτησε σε φανάρι τον Καραλή για να του κάνει συστάσεις, ο συγκεκριμένος τον απείλησε ότι θα τον πυροβολήσει, δείχνοντάς του το όπλο που είχε πάνω του; Στην συνέχεια μετά από ενημέρωση της Άμεσης Δράσης ακολούθησε καταδίωξη γιατί δεν σταμάτησε ή όχι;

    3. Στην ΓΑΔΑ κανονικός φάκελος προανάκρισης άνοιξε; Ο Πιστολέρο τελικά αφέθηκε ελεύθερος αφού από ότι μάθαμε ο Αστυνομικός δεν υπέβαλε μήνυση και νομίζω καταλαβαίνουμε γιατί, αλλά η απειλή με το όπλο υπήρξε ή δεν υπήρξε; Γιατί υπάρχει και το άρθρο απειλής και εξύβρισης που είναι αυτεπάγγελτο.

    4.  Ενώ το πιο κρίσιμο ερώτημα στους υπευθύνους του Υπουργείου και της ΓΑΔΑ είναι το πολύ απλό. Ο αστυνομικός δεν έκανε μήνυση, εσείς για τις καταγγελίες του δεν δράσατε αυτεπάγγελτα όπως οφείλατε για την καταδίωξη από την ομάδα ΔΙΑΣ  όταν δεν σταμάτησε στο σήμα τους. Τελικά  τι χρειαζόταν μήνυση καταγγελία ή ένα αόρατο χέρι από ψηλά για να τα διαγράψει όλα. Ας ελπίσουμε ότι οι επιλεκτικά ευαίσθητοι να απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα όπως και οι αρμόδιοι που συνήθως είναι λαλίστατοι.

 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24