Ο Παπαπέτρου σας έκανε αβάντες! Ήταν τότε καλά;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυο μέτρα και δυο σταθμά το κράξιμο από τον ΠΑΟΚ στον Τάσο Παπαπέτρου, ο οποίος σε προηγούμενα παιχνίδια είχε ευνοήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πολύ το κράξιμο στον Τάσο Παπαπέτρου από πλευράς ΠΑΟΚ για το VAR στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1, όμως ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας ξεχνάει ότι είχε αβανταριστεί στο πρόσφατο παρελθόν από τον Έλληνα διαιτητή!
Στο ματς της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη ο Παπαπέτρου είχε δώσει τρία πέναλτι στους φιλοξενούμενους, άλλο που το ένα πήρε πίσω λόγω οφσάιντ.
Ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών είχε σφυρίξει και στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0 στην Τούμπα, όπου δεν είδε επιθετικό φάουλ του Χρήστου Τζόλη στον Ουές στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων.
Latest News
Τσέλιε – ΑΕΚ 0-4: Κλείδωσε την πρόκριση η Ένωση
Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 92-88: Επιστροφή στις νίκες με το… ζόρι για τους πράσινους!
Καιρός: Η πρόγνωση με βάση το δελτίο του Μέγκα
Όλη η αθλητική επικαιρότητα από το Μέγκα
Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η διάθεση Καρτών Μέλους
Ολυμπιακός: Επετειακό δώρο στα μακροχρόνια μέλη
Ολυμπιακός: Διατίθενται οι Συλλεκτικοί πίνακες
Europa League: Προβάδισμα πρόκρισης για Πορτο και Άστον Βίλα
READ MORE