Είναι ώρες ώρες να απορεί κανείς με το κριτήριο του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παναθηναϊκός με αφορμή της επανεκλογή Γαλατσόπουλου στον ΕΣΑΚΕ στρέφοντας για ακόμα μία φορά την προσοχή του στη διαιτησία.

Σύμφωνα λοιπόν με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός το πρόβλημα δημιουργήθηκε τώρα, μετά την αποχώρηση του… υπεραιωνόβιου ηγέτη της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, και την αγωνιστική κατάρρευση του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός: Μια μεγάλη ερυρθρόλευκη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
Ολυμπιακός: Μια μεγάλη ερυρθρόλευκη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Τόσα χρόνια για τον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε πρόβλημα. Τόσα χρόνια που όλες οι ομάδες προεξάρχοντος του Ολυμπιακού φώναζαν για τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός έλεγε όλα καλά. Γιατί; Γιατί είχε τα δυνατότητα και τα μέσα να επιλέγει εκείνος τους διαιτητές που επιθυμεί. Γιατί καλλιεργούσε ένα κλίμα τρομοκρατίας με την ανοχή της ΕΟΚ. Γιατί είχε τελειώσει καριέρες διαιτητών (που ευτυχώς επέστρεψαν) με το έτσι θέλω.

Ε όχι! Η κατάσταση αυτή έχει περάσει προ πολλού και Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν πάει να γίνει ο νέος ευνοημένος της διαιτησίας. Πολύ απλά γιατί οι συνθήκες και οι σχέση του Παναθηναϊκού με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ δεν έχουν καμία σχέση με τη σημερινή κατάσταση, ούτε περιγράφουν στο ελάχιστο της σχέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη διοίκηση Λιόλιου.

Και στην τελική δε το χρειάζεται! Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει μια ομάδα μπροστά στην οποία υποκλίνεται η Ευρώπη και το NBA. Όχι δηλαδή να θέλει τη βοήθεια των «γκρι» για να νικήσει τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων χρόνων!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24