Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν έχει τελειώσει το θέμα Μανωλάς - Ολυμπιακός

Τα τελευταία 24ώρα, οι Ιταλοί φούντωσαν ξανά το θέμα του Κώστα Μανωλά και του Ολυμπιακού. Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα δίνουν και παίρνουν. Η διακοπή των πρωταθλημάτων ευνοεί άλλωστε τη μεταγραφολογία λόγω της έλλειψης αγωνιστικής δράσης.

Έτσι οι ρεπόρτερ της Νάπολι ασχολούνται τις τελευταίες ώρες με τους ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο από τον ιταλικό νότο. Ένας από αυτούς που έχει τις πιθανότητες του να φύγει από τη Νάπολι είναι και ο Κώστας Μανωλάς.

Ολυμπιακός: «Σκέψεις» για κίνηση με Τάρικ Μπλάκ!
Ολυμπιακός: «Σκέψεις» για κίνηση με Τάρικ Μπλάκ!

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο έμπειρος στόπερ δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα για να παίξει για τον Ολυμπιακό.

Εκείνο, όμως, που ξεκαθαρίζουν οι Ιταλοί είναι πως ο Ντε Λαουρέντις απέδειξε και το καλοκαίρι ότι κανείς δεν θα φύγει αν δεν φτάσει στο κλαμπ η κατάλληλη πρόταση. Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά.

Η Νάπολι δεν σκοπεύει να πει εύκολα το “ναι” ούτε για τον Κώστα Μανωλά, ούτε για κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή. Και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να φτάσει τα ποσά που θέλει η Νάπολι για να παραχωρήσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24