Ο Μαρτίνς θέλει, ο Ολυμπιακός (τον) θέλει, άρα θα υπάρχει γάμος!

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, αφού σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... Μαρτίνς και Ολυμπιακός θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.


Μπορεί όλα στον αθλητισμό να έχουν παγώσει για αρκετό καιρό, άπαντες να προετοιμάζονται μένοντας σπίτι και να απέχουμε λίγο καιρό από την …κανονικότητα, όμως στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν ασταμάτητα.

Από τις προτεραιότητες του συλλόγου είναι η παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, με τη δουλειά, τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά του έχει κερδίσει άπαντες στο «λιμάνι».

Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι εμφανίσεις, αλλά και η γενικότερη εικόνα της ομάδας, εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αν και έχει δεχτεί αρκετά ελκυστικές προτάσεις, θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Και η Διοίκηση εξετάζει το σενάριο αυτό, και είναι πολύ πιθανό να έχουμε και συμφωνία. Όμως, για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να έρθουμε όλοι στην κανονικότητα, αφού προέχει η υγεία, αλλά και το να συνεχιστούν οι υποχρεώσεις της ομάδας μας. Αν και όποτε αυτό συμβεί.

Ο Ολυμπιακός όμως, θέλει αρκετά την παραμονή του Μαρτίνς, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να δείχνει το ίδιο «ζεστός» με το ενδεχόμενο να μείνει στην Ελλάδα.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης