Ο Μαρτίνς εξετάζει τους εξτρέμ της επόμενης σεζόν!

Ποιοι εξτρέμ έχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν και ποιοι όχι...

Εξτρέμ

Ποιοι εξτρέμ έχουν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν και ποιοι όχι…

Σε αυτά τα παιχνίδια ο Βρουσάι έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Σπάνια έκανε περιττές ενέργειες. Πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές ντρίμπλες. Και όπως όλα δείχνουν, μετά από 19 ματς και τρία γκολ, θα συνεχίσει να φορά τα «ερυθρόλευκα.

Ο Γιώργος Μασούρας, ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Ο οποίος την τελευταία διετία έχει κάνει 98 συμμετοχές. Με 45 συμμετοχές και 12 γκολ εφέτος ο 27χρονος  κάθε άλλο παρά απαρατήρητη έχει περάσει η παρουσία του. Μένει να φανεί αν φέρει πρόταση που μπορεί να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος «στρατηγός» ανανέωσε και επομένως η νέα σεζόν δεδομένα θα τον βρει στο Λιμάνι. Γνωρίζει κι ο ίδιος ότι δεν θα είναι εύκολο να επαναλάβει τις 42 συμμετοχές της πρώτης του χρονιάς ή ακόμα και τις 32 της εφετινής.

Φέτος η χρονιά για τον Ραντζέλοβιτς δεν του έχει πάει καλά. Με δεδομένο ότι αυτή τη διετία δεν ξεκουράστηκε -επί της ουσίας- καθόλου, δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις. Και το ερώτημα είναι τι θα κάνει με την περίπτωσή του ο Ολυμπιακός: Θα τον κρατήσει με σκοπό να δείξει εκ νέου γιατί έγινε πέρυσι πρώτο θέμα συζήτησης ή θα δοθεί δανεικός;

Για να μείνει στον Ολυμπιακό ο Μπρούμα, η διοίκηση θα πρέπει να χειριστεί με μαεστρικό τρόπο την υπόθεση, να μην υπάρξει ομάδα που από τον Ιούνιο και μετά θα δώσει περισσότερα χρήματα από τους «ερυθρόλευκους», ενώ φυσικά ρόλο, και μάλιστα σημαντικό, θα παίξει και η επιθυμία του ίδιου του 26χρονου.

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης