Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

Ο «λυτρωτής» του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης! (pics+vid)

Ο άνθρωπος-ασπίδα του συλλόγου, πάντα δυναμικός και μάχιμος, κατά όποιου προσπαθεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, συνδετικός κρίκος μεταξύ οργανωμένων και Διοίκησης, ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει τη λογική και το σεβασμό, ξαναέχτισε τον Ολυμπιακό, μετά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής του καταστροφής, και κατάφερε να περάσουν όλες οι κούπες του Ερασιτέχνη από τα δικά του χέρια, όταν οι υπόλοιπες ομάδες, διαλύονταν! Άρθρο του Μιχάλη Μαχαίρα…


κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Διαβάστε ένα κείμενο, το οποίο αναλύει την προσφορά ενός πολύ σημαντικού ανθρώπου, του Μιχάλη Κουντούρη. Έναν άνθρωπο, ο οποίος έβαλε το δικό του λιθαράκι για την αυτοκρατορία του συλλόγου μας. Πάντα με την εμπιστοσύνη του κόσμου και του ηγέτη μας, Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Κείμενο από τον Μιχάλη Μαχαίρα...

Aπ’ τα χέρια του έχουν περάσει δεκάδες κούπες και τρόπαια, ενώ από μικρός ασχολούνταν με την μεγάλη του αγάπη, τον ΘΡΥΛΟ. Έγινε ο άνθρωπος, ο οποίος έγινε ασπίδα του συλλόγου μας, και δημιούργησε μια πραγματικότητα, στην οποία ζούμε όλοι οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Να δημιουργήσει έναν σύλλογο, ο οποίος θα εξαρτάται από τις δικές του δυνάμεις, κάτι που πριν από μερικά χρόνια έδειχνε, όχι δύσκολο, αλλά ακατόρθωτο. Κι όμως, ο Μιχάλης Κουντούρης το κατάφερε, και συνεχίζει να το κάνει από το 2011, που ανέλαβε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, στη θέση του Προέδρου. Εν μέσω οικονομικής κρίσης, κι άλλων προβλημάτων και δυσκολιών, φυσικά με την βοήθεια και συνδρομή του ηγέτη μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, μόνος κερδισμένος βγήκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας, αφού η ομάδα μας γιγαντώθηκε, ενώ οι υπόλοιποι σύλλογοι είχαν διαλυθεί!

Από την πρώτη μέρα ως Πρόεδρος στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν δίπλα εμπράκτως στον Κουντούρη, και με πίστη, εμπιστοσύνη δημιούργησαν από τις «στάχτες» του έναν Ολυμπιακό φερέγγυο οικονομικά και πρωταγωνιστή σ’ όλα τα σπορ!

Οι Κάρτες Φιλάθλου, η βάση με τις Κάρτες Μέλους, η προσφορά του Μαρινάκη και …η ανάγκη για νέες εγκαταστάσεις, μπήκαν στο μενού του Προέδρου του Ερασιτέχνη.

Επίσης, δε γινόταν να μην είναι και μέλος της Διοίκησης του Ποδοσφαιρικού τμήματος, αφού είναι ένας γνώστης των πραγμάτων στην χώρα, και ένας άνθρωπος δυναμικός και ποτέ δε θα άφηνε να πέσει τίποτα κάτω, πόσω μάλλον και όταν πρόκειται για την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό. Ειδικά σε περιόδους, όπου η ομάδα μας βάλλεται από παντού, και όλοι προσπαθούν να τη χτυπήσουν. Έχει αναλάβει λοιπόν, τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Φυσικά, ένας άνθρωπος με τη δυναμική του Κουντούρη, δε θα μπορούσε να μην έχει και καλή σχέση με τον ΛΑΟ του Θρύλου μας, αφού ήταν, είναι και θα είναι, ένας εκ των πιστών και γνωστότερων οπαδών του Ολυμπιακού. Ποτέ δεν άλλαξε τις συνήθειές του και τις παρέες του, αφού συχνά βρίσκεται δίπλα στον «ερυθρόλευκο» λαό. Ουσιαστικά, είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Διοίκησης και ΚΟΣΜΟΥ, πάντα ορμώμενος από την ερυθρόλευκη κερκίδα, μα με την λογική ενός ανθρώπου, ο οποίος γνωρίζει πως να προστατεύσει τα δικαιώματα μιας ομάδας.

Γέννημα θρέμμα των Καμινίων του Πειραιά, αποφεύγει συνεντεύξεις και δημοσιογράφους, όπως ο διάολος το λιβάνι. Φυσικά, ήταν και μέλος της Διοίκησης και στα χρόνια επί Κόκκαλη, άρα γνωρίζει επακριβώς το πως είναι να κατακτάς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τίτλους, και να είσαι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ στη χώρα, και επιπλέον να σε θαυμάζουν και στην Ευρώπη.

Παρέλαβε έναν χαοτικό σύλλογο, σε επίπεδα οικονομικά, και σύμφωνα με δηλώσεις του «Έτρεξε για χορηγίες, προσπάθησε, όσο μπορούσε (διότι δε γνώριζε το αντικείμενο)». Ο Μαρινάκης του είπε : «Βγες μπροστά και εμείς εδώ είμαστε. Μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να σώσει τον Ερασιτέχνη».

Το όραμα του Κουντούρη γίνεται κάθε χρόνο πραγματικότητα, χάρη στην αμέριστη προσπάθειά του, η οποία γίνεται επί προεδρίας του και δεν είναι άλλη απ’ το να «υπάρχει ισορροπία μεταξύ της οικονομικής υγείας και του πρωταθλητισμού, να υπάρχει βιώσιμο μπάτζετ και να κατακτάμε πρωταθλήματα και κύπελλα». Αυτά τα είπε ο ίδιος, σε παλαιότερη συνέντευξή του. Φυσικά, παρέλειψε να μας πει και για τα ευρωπαϊκά, τα οποία έχει καταφέρει να σηκώσει, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει.

Επιπλέον, όνειρό του είναι να δημιουργηθούν ακαδημίες και να προκύπτουν αθλητές για όλα τα αθλήματα, περίπου 1000 παιδάκια το χρόνο, και κάθε χρόνο να τα πολλαπλασιάζει ο σύλλογος. Γνωρίζει βέβαια, πως αυτό είναι αρκετά δύσκολο, διότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δικές του εγκαταστάσεις για στίβο, πόλο, κολύμβηση, βόλεϊ.

Το σίγουρο είναι οτι, ο ΛΑΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ οφείλει να σιγουρευτεί, πως όσο υπάρχουν άτομα στο τιμόνι της ομάδας σαν τον Κουντούρη, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για πολλά ακόμα χρόνια, βυθίζοντας τους αντιπάλους του συλλόγου μας, όπως κάνει ανέκαθεν. Και αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά…

Διάβασε επίσης