Όταν ο Βόθρος σου κουνάει το δάχτυλο για ισονομία, ηθική και αμεροληψία για θέματα βίας τότε πραγματικά αναρωτιέστε όλοι πόσο καλούς μαθητές είχε ο Γκέμπελς.

Φτάσαμε να το ζήσουμε και αυτό! Ο Βόθρος του Βορρά να καταγγέλλη  την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, για να εντοπίσει αυτούς που έδειξαν τη μαγκιά τους λειτουργώντας ως συμμορία έχοντας απέναντι έναν αθλητή ΑμεΑ. όπως γράφει συγκεκριμένα ο ανώνυμος συντάκτης. Ναι ακριβώς οι άνθρωποι που έχουν να ασχοληθούν με 129 περιστατικά βίας και 2 δολοφονίες από οπαδούς της αγαπημένης τους ομάδας  ξεπέρασαν κάθε αναστολή ξέχασαν τον Άλκη και τον κάθε Άλκη και σαν πιστοί μαθητές του δόγματος Γκέμπελς αποπροσανατολίζουν την κουβέντα για να ξεχαστούν τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα στην Θεσσαλονίκη.

Άφησαν την ερευνά τους για όλα αυτά τα σοβαρά που κόστισαν ζωές αθώων νέων όπως του Άλκη του Τόσκο και άλλων δεκάδων νεαρών που ατύχησαν να είναι οπαδοί άλλης ομάδας εκτός του μια ομάδα μια πόλη και επικεντρώθηκαν αν κάποιοι ζήτησαν την οπαδική φανέλα κάποιου αθλητή. Άσχετά φυσικά ότι θα έπρεπε να φοράει την φανέλα του σωματίου του όπως όλοι οι συναθλητές του και επίσης άσχετο ότι σε καρότσι οι αθλητές δεν είναι όλοι ΑΜΕΑ που πρέπει να σεβόμαστε και να αναγνωρίζουμε το μεγαλείο ψυχής τους. Ναι κύριοι αυτό είναι καταδικαστέων απαράδεκτο αλλά όχι βρε καρντάσια να εγκαλείται την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά για το τι έκανε; Πάντως το σίγουρο είναι ότι έκανε πολλά περισσότερα από αυτά που έγιναν από τους γνωστούς σας εκεί ξέρετε εσείς στην ανάλογη διεύθυνση τα τελευταία 10 χρόνια, βγάζοντας από το κάδρο φυσικά την τελευταία περίπτωση του αδικοχαμένου Άλκη διότι στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτοί που ασχολήθηκαν πρώτον επιλέχθηκαν από το συγκεκριμένο υπουργείο και δεύτερον την υπόθεση την διαλεύκαναν από τα κεντρικά της Αθήνας και την ΕΥΠ.

Έτσι  λοιπόν μικροί Γκεμπελίσκοι ασχοληθείτε με τα δικά σας εκεί προσωρινά ψάξτε οικογενειακές σχέσεις μεταξύ των οπαδών σας την ΠΑΕ σας και το τμήμα Αθλητικής Βίας. Ψάξτε λίγο την δικογραφία του αδικοχαμένου Τόσκο μπας και βρείτε κανένα κατηγορούμενο που να έχει σχέση με την ΠΑΕ σας και την Αστυνομία , ψάξτε λίγο ποιοι έμειναν μέσα ποιοι αποφυλακίστηκαν και αναφέρουν οι προανακριτικοί φάκελοι έχετε πολύ δουλεία!!!

Όταν τακτοποιήσετε το αστυνομικό σας ρεπορτάζ αν υπάρχει τέτοια λέξη στον Βόθρο σας ασχοληθείτε και με τον Πειραιά γιατί κάποια στιγμή επιτέλους ας καταλάβετε ότι “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24