O Γιάννης Γκαϊτατζής αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού έπειτα από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε.

O Γιάννης Γκαϊτατζής αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού έπειτα από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, αντικαθιστώντας τον αείμνηστο Γιώργο Δαρίβα που βρίσκονταν στη συγκεκριμένη θέση από το 1993 έως πριν λίγες μέρες, όταν και έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συγκεκριμένου γεγονότος: «Σε μία ιστορική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι, αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου. Ομόφωνα ψηφίστηκε από τα μέλη του Συνδέσμου ως νέος πρόεδρος ο Γιάννης Γκαϊτατζής και διαδέχθηκε τον αείμνηστο και εμβληματικό Γιώργο Δαρίβα ο οποίος κατείχε τη θέση αυτή από το 1993.

Στην έναρξη της συνεδρίασης που έγινε κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του θρυλικού Γιώργου Δαρίβα και εν συνεχεία ομόφωνα εκλέχθηκε ο Γιάννης Γκαιτατζής νέος πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του Ολυμπιακού, με Α’ αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Κελεσίδη και Β’ Αντιπρόεδρο τον Πέτρο Καραβίτη. Ο Αντώνης Γλύκας παρέμεινε ως γενικός γραμματέας και ο Θανάσης Αγγελής θα είναι ο ταμίας του Συνδέσμου.

Αναπληρωτής γγ είναι ο Νίκος Μαριόλης, προπονητής της ομάδας των Βετεράνων ο Χρήστος Καλτσάς, με δεύτερο προπονητή τον Μπάμπη Σταυρόπουλο. Αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Νίκος Βαμβακούλας, υπεύθυνος υγείας και γραφείων ο Γιώργος Κωττάκης και μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι Γιώργος Κοκολάκης, Γιώργος Βαΐτσης και Αντώνης Τζανετουλάκος.

Στη συνεδρίαση παρέστη και ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς».

Όσα έγραψε ο Νίκος Γαβαλάς στη δημοσίευση που έκανε: «Μοιάζει με ιεροτελεστία, αυτή η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητική Συμβουλίου του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, μετά την απώλεια του Γιώργου Δαρίβα. Η εκλογή του νέου προέδρου, είναι το βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Στο μεγάλο τραπέζι των συνεδριάσεων, κάθονται ποδοσφαιριστές που μεγάλωσαν γενιές και γενιές φίλων του Ολυμπιακού. Και στους τοίχους, δεσπόζουν ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ορισμένες εκ των οποίων τους απεικονίζουν στα νιάτα τους, στο παλιό Στάδιο Καραϊσκάκη.

Η καρέκλα στην κεφαλή του τραπεζιού παραμένει κενή προς τιμήν του Γιώργου Δαρίβα. Άπαντες φέρονται με καλοσύνη, σεβασμό και γενναιοδωρία. Μιλάνε για εκείνον, σα να είναι ακόμη εδώ, ανάμεσά τους.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου, αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας: ομόφωνα ο Α’ Αντιπρόεδρος, Γιάννης Γκαϊτατζής καταλαμβάνει τον προεδρικό θώκο.

Εμφανώς συγκινημένος αρνείται σε αυτή τη συνεδρίαση να καθίσει στην κεφαλή του τραπεζιού. Ζητάει το λόγο για να μοιραστεί μαζί τους τις τελευταίες στιγμές του Δαρίβα: “Την παραμονή πριν φύγει ο πρόεδρος, μιλούσα στο τηλέφωνο με τη γυναίκα του για να μάθω πως ήταν η υγεία του. Από μέσα τον άκουσα να ρωτάει ποιος είναι στο τηλέφωνο”.

-“Ο Γκαϊτατζής”, αποκρίθηκε η κυρία Μαρία.

-“Πες του το Σύνδεσμο και τα μάτια του. Να είναι όλοι ενωμένοι. Και να αγαπάνε τον Ολυμπιακό”, άκουσε στο βάθος τον Γιώργο Δαρίβα να του ζητάει επίμονα.

Άπαντες ξέσπασαν σε χειροκρότημα. Η συγκίνηση διακατείχε όλους όσοι βίωναν την ιστορική αλλαγή στην προεδρία του Συνδέσμου, όπου παρέμεινε από το 1993 ο Γιώργος Δαρίβας.

Στο τέλος της συνεδρίασης, αυτή η μεγάλη παρέα των βετεράνων που πλησιάζει τους 700 αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό, ευχαριστεί από καρδιάς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για την έμπρακτη υποστήριξή του στο έργο τους, αλλά και στις δύσκολες στιγμές τους.

Το 1978 εκκίνησε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού να προσφέρει στο συνάνθρωπο. Με την αρωγή του κ. Μαρινάκη, θα συνεχίσουν εντός αγωνιστικού χώρου να στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς από άκρη σε άκρη σε όλην την επικράτεια.

Η στάση ζωής τους είναι ξεκάθαρη: κερδίζουν τη ζωή από όσα δίνουν».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24