Ο έλεγχος ξεκινούσε… εκεί που τελείωναν τα μαχαίρια στο ΟΑΚΑ!

Στις θύρες εισόδου δεν έψαχναν όσους έμπαιναν στις κερκίδες. Με αποτέλεσμα οι χουλιγκάνοι να έχουν πάνω τους ακόμα και μαχαίρια...


Μέχρι και μαχαίρια είχαν οι «πράσινοι» χουλιγκάνοι που μπούκαραν στο ταρτάν, στις αρχές του ματς, φτάνοντας ως τον πάγκο του Ολυμπιακού! Στις θύρες εισόδου στο ΟΑΚΑ ο έλεγχος ήταν ελλιπέστατος. Με αποτέλεσμα να μπορούν όλοι αυτοί που έκαναν το «ντου» στο γήπεδο να φέρουν κουκούλες, μαχαίρια κι άλλα πολεμοφόδια.

Αποτέλεσμα ήταν να συμβούν όλες αυτές οι σκηνές ντροπής, τα επεισόδια, αλλά και η εγκληματική επίθεση προς τα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής. Με την αστυνομία και τους σεκιούριτι να είναι… θεατές και οι χουλιγκάνοι να μπαίνουν με μεγάλη άνεση και ευκολία στο ταρτάν.

Κάτι που επαναλήφθηκε όσο περνούσε η ώρα και ειδικά στο δεύτερο «ντου» που έκαναν οι «πράσινοι» χουλιγκάνοι, το οποίο οδήγησε στην οριστική αναβολή από τον Γερμανό διαιτητή Φριτζ.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης