Αντιλαμβανόμαστε τον πόνο τους την πίκρα τους όπως και τα έξοδα τους κεντρική διαφήμιση που είχαν συν τα μεροκάματα του ζευγαριού, αλλά παλληκάρια μου έτσι είναι η ζωή και πως να την αλλάξεις ο Θρύλος είναι πάντα Θρύλος και οι υπόλοιποι θα ακολουθούν!

Συνεχίζει ο Θρύλος να μοιράζει πόνο σε όλα τα αντί Ολυμπιακά μαγαζάκια εφήμερα και μόνιμα από Βορρά μέχρι Νότο μαζί με τα παραρτήματα τους. Το περάστε σκουπίστε τελειώσαμε και μέσα στον ” Τάφο του Ινδού” (κακόμοιρε Ινδέ) της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού όχι απλά πόνεσε αλλά προκάλεσε και στομαχικές διαταραχές σε όλο το σύστημα αυτών που περίμεναν στην γωνία τα κορίτσια του Θρύλου!

Αγωνιστικά δεν θα σταθώ αλλά θα ασχοληθώ σαν γνήσιος «Ροστοφιανός» στην εμετική μετάδοση και το κλίμα που δημιουργούσε το site του “Βόθρου” απέναντι σε κορίτσια και γυναίκες μίας ομάδας που τόλμησε να έχει το ένδοξο όνομα του Ολυμπιακού.

Η κατάντια τους ξεκίνησε από τα γραπτά τους για μια ακόμα φορά και κορυφώθηκε την ώρα του αγώνα που νόμιζες ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε με αντίπαλο κάποια ομάδα που έπρεπε να λοιδορηθεί να χλευαστεί και να ισοπεδωθεί ολοκληρωτικά. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να φανταστώ τι έβλεπε τι περιέγραφε και τι φανταζόταν ο εκπρόσωπος του Βόθρου όταν έκανε το άσπρο μαύρο από συνήθεια μάλλον του αφεντικού του ή σε ποιον απευθυνόταν με αυτά που έλεγε.

Τι αγωνία ήταν αυτή για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού τι τρέμουλο είχε η φωνή του στο φινάλε τι αγωνιά και απόγνωση είχε στα τελευταία λεπτά δεν περιγράφεται. Και πως να περιέγραφε διαφορετικά αφού το μικρό αφεντικό του στον Βόθρο τους είχε πείσει ότι δεν μπορεί δεν γίνεται ο Θρύλος να κερδίσει μέσα στο σπίτι τους.

Τελικά όμως η “αλητεία” και η εμετική περιγραφή του Βόθρου εκτοξεύτηκε στο φινάλε του αγώνα που ο τύπος με το μικρόφωνο την ώρα που οι κάφροι του Παναθηναϊκού την έπεφταν στην αποστολή να λέει χαρακτηριστικά ” ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού προκαλεί και συνεχίζει να προκαλεί και τινάζει το παιχνίδι στο αέρα, αυτό που δεν κατάφεραν οι διαιτητές το κάνει ο άνθρωπος του Ολυμπιακού”.

Ακριβώς ο κάφρος του μικροφώνου δεν βλέπει το τι πέφτει μέσα στο γήπεδο από αντικείμενα και μπουκάλια δεν βλέπει τα καλόπαιδα που τραμπουκίζουν κορίτσια και γυναίκες αλλά βλέπει ένα άνθρωπο που τον έχουν πάρει “καροτσάκι” οι ευτραφείς άνθρωποι των Πράσινων και τον κατηγορεί ότι προκαλεί. Φυσικά είναι κατανοητό ότι ο Βόθρος και τα εργαλεία του δεν έχουν πάτο αλλά σε όλα τα πράγματα  υπάρχουν και όρια.

Αντιλαμβανόμαστε τον πόνο τους την πίκρα τους όπως και τα έξοδα τους κεντρική διαφήμιση που είχαν συν τα μεροκάματα του ζευγαριού, αλλά παλληκάρια μου έτσι είναι η ζωή και πως να την αλλάξεις ο Θρύλος είναι πάντα Θρύλος και οι υπόλοιποι θα ακολουθούν!

ΥΓ. Φιλική συμβουλή στον ” Λάρη Κινγκ” του Βόθρου άντε και σε ανώτερα με άλλες τρείς τέτοιες περιγραφές σε βλέπω στο CNN του Ροστόφ!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24