Την θέση του συμβούλου διεθνών σχέσεων αναλαμβάνει ο πρίγκιπας του Μονακό Λουί Ντουκρουέ στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ θα έχει την ίδια θέση στον Ολυμπιακό.

Ο πρίγκιπας του Μονακό Λουί Ντουκρουέ είναι ο νέος σύμβουλος διεθνών σχέσεων της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως ανακοίνωσε η αγγλική ομάδα, ενώ ο Ντουκρουέ θα εργάζεται και στον Ολυμπιακό από την ίδια θέση.

Ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί είχε παρακολουθήσει τον αγώνα του Θρύλου με την Ομόνοια και εν συνεχεία είχε δειπνήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ είχε αναλάβει το ίδιο πόστο στην Μονακό. Ο γαλλικός τύπος τον θεωρεί «εξαιρετικά ικανός και ευφυής, είναι βαθιά μορφωμένος και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 27 ετών, έχει ήδη επιδείξει ηγετικές ικανότητες»

Η ανακοίνωση της Νότιγχαμ αναφέρει:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος προσελήφθη από τον σύλλογο ως σύμβουλος επί των διεθνών θεμάτων.

Ο Ντουκρουέ εργάστηκε πέντε χρόνια στη Μονακό ως βοηθός του αντιπροέδρου, αλλά και ως γενικός διευθυντής. Θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να βοηθήσει στην διεύρυνση της παρουσίας του συλλόγου σε περισσότερα μέρη του κόσμου».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24