Αρναούτογλου - Το απίστευτο περιστατικό στην Αρχαία Ολυμπία

Ο Σάκης Αρναούτογλου μας είναι γνωστός για τις προγνώσεις του καιρού, κάτι που αποτελεί τη ζωή του ολόκληρη και δεν το κρύβει, αποκαλύπτοντας παρασκηνιακά περιστατικά και άλλες πτυχές στη ζωή του.

Αυτό είχε κάνει μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος περνά μια περιπέτεια με την υγεία του εσχάτως, με τα δύο αδέλφια να δημιουργούν μια ξεχωριστή στιγμή, μιλώντας στον ΑΝΤ1 στο πλαίσιο συνέντευξης του γνωστού μετεωρολόγου.

Survivor αποχώρηση 19/05: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης;
Survivor αποχώρηση 19/05: Ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης;

Γρηγόρης και Σάκης αναπόλησαν τα παιδικά τους χρόνια μέσα από παιδικές φωτογραφίες ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό άγνωστες πτυχές της ζωής τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου επίσης μίλησε και για τη χαρά που ένιωσε όταν βραβεύτηκε από την Πυροσβεστική Λέσβου για την προσφορά του.

Ο αδελφός του Γρηγόρη Αρναούτογλου περιέγραψε πώς ο περισσότερος κόσμος στην αρχή της τηλεοπτικής του καριέρας ως μετεωρολόγος πίστευε ότι ο Γρηγόρης τον έβαλε στη δουλειά (κάτι που ο Γρηγόρης διέψευσε κατηγορηματικά).

Το περιστατικό με την αφή της φλόγας

Ο Σάκης διηγήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό το 2008 λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, όταν η Ολυμπιακή Επιτροπή του ζήτησε πρόβλεψη για τον αν ο καιρός θα ήταν κατάλληλος για να γίνει η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ολυμπία.

«Νόμιζα ότι θα πάθεις εγκεφαλικό εκείνη την περίοδο», είπε ο Γρηγόρης. «Ήδη αγχώθηκα που το σκέφτηκα!», του είπε ο αδελφός του.

Ο Σάκης εξήγησε ότι στην αρχή νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα. Η Επιτροπή του ζήτησε αν η ώρα που είχε επιλεγεί να γίνει η αφή ήταν κατάλληλη από άποψη καιρικών φαινομένων.

Ο Σάκης τους έστειλε ως απάντηση ότι κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να μεταθέσουν τη αφή μία ώρα νωρίτερα διότι θα έβρεχε, πράγμα που έγινε χωρίς να το ξέρει.

Όπως αποδείχτηκε είχε δίκιο διότι μόλις τελείωσε η αφή άρχισε να βρέχει!

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24