Ο Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση του στο Instagram, ενημέρωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού για την κυκλοφορία δύο βιβλίων, γεμάτων ιστορίες από τις υπερ-επιτυχημένες ομάδες σε βόλεϊ και πόλο.

Δύο πολυσέλιδα βιβλία 354 σελίδων έκαστο, κυκλοφόρησαν από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, στα οποία καταγράφονται οι ιστορίες και οι επιδόσεις που συνόδευσαν τα τμήματα των ερυθρολεύκων σε βόλεϊ και πόλο.

Ο «πατέρας» των δύο αυτών εξαιρετικών βιβλίων είναι ο δημοσιογράφος, Γιώργος Γαβαλάς, που από τα εφηβικά του χρόνια συνδέεται με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Ο Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την κυκλοφορία των δύο αυτών βιβλίων.

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» αποστολή για Ζοκ!
Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» αποστολή για Ζοκ!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Γαβαλάς έγραψε: Δύο πολυτελείς εκδόσεις με τις ιστορίες των δύο πολυτροπαιούχων «ερυθρόλευκων» τμημάτων, του ΒΟΛΕΪ και του ΠΟΛΟ. Κάθε βιβλίο έχει 354 σελίδες μέσα στις οποίες ξεδιπλώνεται η ιστορία των πιο επιτυχημένων τμημάτων του Ολυμπιακού σε ομαδικά αθλήματα στους άνδρες και στις γυναίκες, από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΥΛΟΣ του ΒΟΛΕΪ και ο ΧΡΥΣΟΣ ΘΡΥΛΟΣ του ΠΟΛΟ παρουσιάζουν όλους τους αγώνες των ομάδων στα πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδος, στα πρωταθλήματα Ευρώπης, όλους τους παίκτες που στελέχωσαν κάθε χρόνο τα τμήματα, όλους τους προπονητές και φυσικά αναλυτικά την ιστορία τους με εκατοντάδες φωτογραφίες και αναφορές στις κορυφαίες στιγμές των πιο επιτυχημένων ομάδων της Ελλάδος.

Γραμμένα από τον δημοσιογράφο Γιώργο Γαβαλά, ο οποίος συνδέεται από την εφηβεία του με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και που θέλησε να αφήσει την ιστορική αυτή παρακαταθήκη στους υπερήφανους φιλάθλους του Θρύλου, που σίγουρα θα νιώσουν συγκίνηση αναπολώντας οι μεγαλύτεροι ή μαθαίνοντας οι νεότεροι, τα απίστευτα επιτεύγματα των δύο τμημάτων.
Τα έσοδα από την πώληση των βιβλίων θα δοθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Διάθεση καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) απο το τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο Στάδιο Καραϊσκάκη.
Τηλέφωνο παραγγελιών : 210-6251720 (Καθημερινά: 10:00π.μ.-18:00μ.μ.)

Βιβλίο

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24