Νικοπολίδης: «Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Αντώνης Νικοπολίδης μετά την επίσημη ανακοίνωση του ως προπονητής στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.


Σε δηλώσεις ως προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού προχώρησε ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο 48χρονος τεχνικός θυμίζουμε ότι είχε βρεθεί και στο τελευταίο παιχνίδι των Νέων αυτό απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Πιο αναλυτικά, ο Νικοπολίδης δήλωσε ότι νιώθει χαρούμενος που επέστρεψε και πάλι στον Θρύλο, αναφερόμενος στη συνέχεια τόσο στο όμορφο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα όσο και την ευθύνη που έχει να εργάζεται και να προπονεί τμήμα της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδος.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Είναι χαρά μου που είμαι και πάλι στον Ολυμπιακό, σε διαφορετικό πόστο αλλά με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που έχω πάντα απέναντι στο σύλλογο και στη δουλειά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας και σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω καλά. Στόχος από κοινού με τους συνεργάτες μου, είναι μέσα από σωστές βάσεις, να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τα παιδιά, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Διάβασε επίσης