Το παραλήρημα του κυρίου Θωμαϊδη συνεχίζεται και εκτός τηλεόρασης με κείμενα στο αντικειμενικό SDNA όπου φτιάχνει εχθρούς για να επιζήσουν πολιτικά πρόσωπα, ταυτόχρονα εδώ και 25 χρόνια κάνει "αποκαλύψεις" ασχέτως αν δεν έχει πέσει μέσα πουθενά.

Το παραλήρημα του κυρίου Θωμαϊδη συνεχίζεται και εκτός τηλεόρασης με κείμενα στο αντικειμενικό SDNA όπου φτιάχνει εχθρούς για να επιζήσουν πολιτικά πρόσωπα, ταυτόχρονα εδώ και 25 χρόνια κάνει “αποκαλύψεις” ασχέτως αν δεν έχει πέσει μέσα πουθενά.

Στο νέο του κείμενο λοιπόν αναφέρει ότι 25 χρόνια πολεμάει την διαφθορά και την διαπλοκή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 25 χρόνια σχεδόν ο Ολυμπιακός είναι ο κυρίαρχος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η ομάδα έχει φέρει τους μεγαλύτερους παίκτες, η ομάδα με τα μεγαλύτερα συμβόλαια, με τα περισσότερα εισητήρια, η πιο γνωστή Ελληνική ομάδα της Ευρώπης. Πάνω λοιπόν στον Ολυμπιακό ο κύριος Θωμαϊδης δημιουργεί υποθέσεις, ενόχους και χτίζει πολιτικές καριέρες. Προσωπικά θα το λέγαμε πως εκτελεί συμβόλαια κατά του Ολυμπιακού και κατά πολιτικών προσώπων.

Αυτή τη φορά στόχος του είναι ο κύριος Αυγενάκης. Χτυπώντας προσπαθεί να σώσει το προφίλ του κυρίου Τσίπρα. Αποτυγχάνει οικτρά και σ΄ αυτό. Τι στραβό έκανε λοιπόν ο κύριος Αυγενάκης; Δεν κάνει τις εκλογές λέει ο κύριος Θωμαϊδης την ώρα που πρέπει. Ας του υπενθυμίσει κάποιος πως το συνυποσχετικό με την ΟΥΕΦΑ λέει: ο Μητσοτάκης με τον Τσέφεριν (πρόεδρος UEFA) και Ο Γεραπετρίτης με τον Κλαρκ (αντιπρόεδρος FIFA), έχει οριστεί ότι πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ, θα πρέπει να στείλει η UEFA την περίφημη ολιστική μελέτη για την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μελέτη που, αφού έρθει, πρέπει να αναλυθεί από την Κυβέρνηση, την ΕΠΟ, τη Super League και γενικώς όλους τους εμπλεκόμενους, να γίνει νόμος και εν συνεχεία να μπει στο καταστατικό της ΕΠΟ. Αυτή η μελέτη, λοιπόν, δεν έχει σταλεί ακόμη από την UEFA. Και δεν υπάρχει σαφής ορίζοντας για το πότε θα είναι έτοιμη. Αν λοιπόν ο Αυγενάκης προχωρούσε σε εκλογές χωρίς να έχει στείλει η ΟΥΕΦΑ την ολιστική μελέτη θα του έλεγαν πως κάνει παράβαση καθήκοντος.

Γενικά πάντως ο Αυγενάκης ενοχλεί. Ενοχλεί γιατί δεν είναι το καλό παιδί των προέδρων και ειδικά του “κυρίου” Ιβάν.

Να υπενθυμίσουμε βέβαια πως ο κύριος Αυγενάκης εν μια νυκτί, με ένα νόμο και ένα άρθρο, έσωσε την Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ από σίγουρο υποβιβασμό. Αλλά είπαμε. Το συμβόλαιο “πολιτικού θανάτου” πρέπει να εκτελεστεί.

Κύριε Θωμαϊδη με πληρωμένους Υπουργούς ήταν καλά;;; Μάλλον αυτές τις εποχές αναπολείς.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24