Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να γράφει επιθετικά μηνύματα μέσω instagram, με αφορμή μία φραστική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή της στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Για αυτό θέλατε να μην έρθω ρε, τόσο γυναικάκια είσαστε. Για να κάνετε επίθεση στην αποστολή, τώρα θα βγουν τα βίντεο. Επίθεση στην αποστολή με διαπιστευμένους από τον Ολυμπιακό, με επίσημα καρτελάκια του Ολυμπιακού διαπιστεύσεις. Για να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Βρήκε έξτρα κίνητρο για να έρθει στον Θρύλο ο Βεζένκοφ!
Βρήκε έξτρα κίνητρο για να έρθει στον Θρύλο ο Βεζένκοφ!

Διαπιστευμένοι από τον Ολυμπιακό με καρτελάκια. Επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή. Τι να πει κανείς. Πολιτεία, υπάρχει πολιτεία. Υπάρχει κανείς που να κοιτάει ή φταίω εγώ που από το σπίτι μου βρίζω. Αυτή τη στιγμή γίνονται επιθέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κύριοι Αγγελόπουλοι που στείλατε επιστολές προς κάθε κατεύθυνση που στείλαυτε για όσα είπα στο ίνσταγκραμ θα στείλετε επιστολές για να καταδικάζετε τον κόσμο του Ολυμπιακού που προπηλάκισαν την αποστολή μας. Αυτοί σας ενδιαφέρουν ή σας ενδιαφέρει η υστεροφημία των διατητών».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24