Μποζίκας: «Πρέπει να βρούμε και πάλι τον ρυθμό μας…»

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Μποζίκας μίλησε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ηττήθηκε η ομάδα μας...


Ο Μποζίκας, άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας, Γιώργου Μπαρτζώκα, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά θεωρεί ότι δεν ήταν σωστά προετοιμασμένη η ομάδα για να αγωνιστεί στην Μόσχα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε είχαμε καλές αποστάσεις, προστατεύσαμε την ρακέτα μας αλλά στο 2ο δεκάλεπτο χάσαμε πολλά καλάθια και συγκεκριμένα 11 lay up. Μετά από αυτό χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ενσωματώσουμε τους παίκτες που είναι εκτός ρυθμού. Δεν είχαμε λάθος επιλογές αλλά ήμασταν διστακτικοί και δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ.

Βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, η ομάδα δεν προετοιμάστηκε σωστά ήταν 10 μέρες εκτός προπονήσεων, υπήρξε κόπωση, η ομάδα δεν βρήκε ρυθμό.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε, έχουν επιστρέψει όλοι υγιείς, με το καλό να επιστρέψει και ο Χάρισον. Ήμασταν άτυχοι την ώρα που είχαμε βρει ρυθμό ήρθαν τα προβλήματα με τον Covid, δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά τώρα ψάχνουμε και πάλι τον ρυθμό μας».

Διάβασε επίσης