Ο Γιώργος Μποζίκας, στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε στα λάθη που έφεραν για τον Ολυμπιακό.

Οι κακές επιλογές του Ολυμπιακού στην επίθεση ήταν ο κύριος λόγος που η Άλμπα έτρεξε και βρήκε αυτοπεποίθηση στο ανοιχτό γήπεδο σύμφωνα με τον Γιώργο Μποζίκα. Oι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Ο Γιώργος Μποζίκας δήλωσε: «Το γεγονός ότι επιτρέψαμε 15 πόντους στο τρανζίσιον ήρθε από την κακή ισορροπία στην επίθεση. Ντριμπλάραμε πολύ και η πάσα ήταν η τελευταία λύση μας. Έτσι είχαμε κακές επιλογές, η Άλμπα έτρεξε, έπαιξε όπως ήθελε. Είχαμε πει ότι η Άλμπα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Δεν θα έλεγα ότι υποτιμήσαμε την Άλμπα, αλλά παρασυρθήκαμε σε ένα παιχνίδι που δεν μας ταιριάζει και ταιριάζει περισσότερο στην Άλμπα και αυτό δεν είναι εύκολο να το αλλάξεις στη διάρκεια του αγώνα.

Ήταν πολύ γρήγοροι, έπαιζαν δύο ταχύτητες επάνω, όποιος παίκτης έμπαινε στο παιχνίδι ήταν αποτελεσματικός. Εμείς δεν πήγαμε στις επαφές για να σπάσουμε τον ρυθμό.

Προσπαθήσαμε να πιέσουμε, απλά το κάναμε σπασμωδικά και χωρίς ομαδική αντίδραση. Κάναμε πολλά λάθη τακτικής, δεν αλλάξαμε όταν έπρεπε, κάναμε παγίδες από δική μας πρωτοβουλία”.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24