Όλα όσα δήλωσε ο Ζερόμ Μπόατενγκ σχετικά με το μέλλον του στο οποίο φαίνεται να έχει εμπλακεί και ο Ολυμπιακός.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ παραμένει δίχως ομάδα φέτος, μετά και την απόρριψη της Μπάγερν Μονάχου για επιστροφή του στη Βαυαρία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports Deutschland, μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του είναι ελληνική. Το εν λόγω ρεπορτάζ δεν ονοματίζει την συγκεκριμένη ομάδα, όμως ακόμα και έτσι κάνει αίσθηση η εν λόγω είδηση.

Ζελσον Μάρτινς: Η επιστροφή και οι σημαντικές λύσεις που δίνει
Ζελσον Μάρτινς: Η επιστροφή και οι σημαντικές λύσεις που δίνει

Ωστόσο, έρχεται ένα νέο δημοσίευμα και συγκεκριμένα το Fussballeuropa, για να κάνει την αποκάλυψη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα από τα μέρη μας που ενδιαφέρεται για τον Μπόατενγκ.

Ο Μπόατενγκ είπε στην εφημερίδα της Γερμανίας, «Bild»:

“Είμαι έτοιμος για νέα καθήκοντα, είμαι σε άριστη κατάσταση και απέχω πολύ από το να έχω φτάσει ακόμα στο τέλος. Νιώθω απίστευτη ενέργεια κάθε μέρα και την επιθυμία να δείξω ξανά σε όλους. Το μέλλον μου βρίσκεται στο εξωτερικό.

Νομίζω ότι τα τεστ φυσικής κατάστασης που καταγράφονται στη Μπάγερν Μονάχου διαψεύδουν τέτοιες δηλώσεις. Δυστυχώς, πολλά λανθασμένα πράγματα ειπώθηκαν πρόσφατα. Δεν θα το αφήσω να με αποτρέψει.

Πολλοί θα εκπλαγούν ακόμα: θα επιστρέψω. Μπορώ μόνο να υποσχεθώ σε έναν νέο σύλλογο ότι θα τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους με τον επαγγελματισμό μου και γεμάτο ενέργεια. Μπορώ να το επηρεάσω ο ίδιος και αυτό κάνω”.

Και σε ερώτηση για το γεγονός πως έκανε προπονήσεις με τη Μπάγερν αλλά δεν θα αγωνιστεί εκεί είπε:

“Ως παλιά μου ομάδα, η Μπάγερν θα ήταν θέμα καρδιάς. Παίρνω μαζί μου τις καλές αθλητικές εντυπώσεις σε αυτό το επίπεδο σε νέες ευκαιρίες και καθήκοντα”.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24