Μπαρτζώκας: «Μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες φέτος!»

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την φιλανθρωπική του δράση με το «Mondays Games against COVID» νικώντας τον Κολοσσό στο πρώτο από τα φιλικά που θα δώσει. Ο Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας...


Ο Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου, εκεί όπου νίκησε ο Ολυμπιακός (95-73), αλλά αυτό που μέτρησε ήταν το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού και μετέπειτα το αγωνιστικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο κορονοϊός μας έκανε να χάσουμε προπονήσεις αλλά άλλοι έχουν χάσει ανθρώπους. Επέστρεψαν και οι 4 που απουσίαζαν. Οι δύο έπαιξαν, θα παίξουν και οι άλλοι και θα είμαστε πραγματικά καλοί όταν είναι όλοι έτοιμοι. Πάμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην φετινή Ευρωλίγκα μπορείς να κερδίσεις τους πάντες».

Για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού με τα φιλικά ανέφερε: «Αυτά τα ματς αποτελούν μια εξαιρετική πρωτοβουλία και δίνει την ευκαιρία στους σε φιλάθλους να μας δουν. Έχουμε ρυθμό αγωνιστικό μέσα από αυτό και καταλαβαίνεται ότι είναι μια μεγάλη κοινωνική παρέμβαση αυτό που έκαναν οι πρόεδροι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού».

Για την πανδημία και το πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα είπε: «Είναι σημείο των καιρών. Ο κορονοϊός μας έκανε να χάσουμε προπονήσεις αλλά άλλοι έχουν χάσει ανθρώπους. Ξέρουμε τι συμβαίνει στον κόσμο. Σε όλες της ομάδες συμβαίνει και δυστυχώς ο κορονοϊός είναι πρωταγωνιστής στην Ευρωλίγκα. Σε ό,τι έχει να κάνει με εμάς, επέστρεψαν και οι 4 που απουσίαζαν. Οι δύο έπαιξαν, θα παίξουν και οι άλλοι και θα είμαστε πραγματικά καλοί όταν είναι όλοι έτοιμοι.

Αν είναι καλά η ομάδα δεν θα φαίνεται βαρύ το πρόγραμμα. Αν είμαστε λοιπόν σε καλή κατάσταση, τότε θα φέρουμε αποτελέσματα».

Για τις εντυπώσεις από το φιλικό και πόσο θα βοηθήσουν: «Είδα μια πολύ καλή οργάνωση. Ένοιωσα ότι μας βγάζει από την ρουτίνα και ταυτόχρονα αποτελεί μια κοινωνική παρέμβαση πολύ σημαντική»

Για την ΤΣΣΚΑ: «Πάμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην φετινή Ευρωλίγκα μπορείς να κερδίσεις τους πάντες».

Διάβασε επίσης