Μπαρτζώκας: «Είμαστε διψασμένοι για το Κύπελλο, πιστεύω θα είναι έτοιμος ο Σλούκας» (vid)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Μπαρτζώκας για την απουσία του Παναθηναϊκού από το Final-4: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι»
- Μπαρτζώκας: «Μία προπόνηση είναι πιο σημαντική από ένα τέτοιο παιχνίδι, ιδίως όταν μοιράζεται ο χρόνος»
- Μπαρτζώκας: «Αντιπαράδειγμα ότι σκοράραμε όποτε θέλαμε-Έχουμε μεγαλύτερη δίψα από τον πιο φανατικό του Ολυμπιακού»
Αυτά είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση επί του Ιωνικού.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Ιωνικό, τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κώστα Σλούκα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:
Για το Κύπελλο: «Με βάση όσα παρουσιάζουμε στην Ευρωλίγκα, νομίζω πως είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Είναι ιδιαίτερα τα ματς του Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε διψασμένοι, όσοι παίζουν στον Ολυμπιακό έχουν κίνητρο».
Για την κατάσταση των Σλούκα και Πάπας: «Ο Σλούκας θα κάνει σήμερα και αύριο ατομικό για να μπει την Τρίτη στο ομαδικό. Πιστεύω θα είναι έτοιμος για το Κύπελλο».