Μπα: «Μείναμε συμπαγείς και ενωμένοι»

Ο Ουσεϊνού Μπα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (1-1) λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης.


Ο Ουσεϊνού Μπα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (1-1) στην Τούμπα λίγη ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης. Ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος πέτυχε το γκολ του Θρύλου στο παιχνίδι ανέφερε:

Για το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν πολύ σημαντικό γιατί βοήθησα να γυρίσουμε σπίτι με έναν πόντο. Στόχος μας βέβαια ήταν η νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε και ο πόντος μας κάνει χαρούμενους αυτή τη στιγμή».

Για το ματς:

«Για τον ΠΑΟΚ ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, προσπάθησαν να κερδίσουν κι εμείς το ίδιο. Δυστυχώς δεν πήραμε τρίποντο αλλά καταφέραμε να μη φύγουμε από εδώ ηττημένοι και ήταν σημαντικό».

Για τα προβλήματα στο ψηλό παιχνίδι:

«Είχαμε τρία συνεχόμενα ταξίδια, δεν γίνεται να είσαι πάντα σε top top απόδοση. Σήμερα είχαμε δυσκολίες απέναντι σε μία καλή ομάδα, αλλά γενικότερα είμαστε χαρούμενοι, παραμένουμε οικογένεια, μείναμε συμπαγείς και ενωμένοι και πήραμε τον έναν βαθμό».

Διάβασε επίσης