Μόνο η Μπασακσεχίρ, καμία Πόρτο, καμία Κράσνονταρ!

Εκεί πρέπει να έχουν το μυαλό και την απόλυτη συγκέντρωση οι παίκτες, ο προπονητής, το επιτελείο, αλλά και οι… φίλοι του Ολυμπιακού! Στην αναμέτρηση επί της Μπασακσεχίρ. Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας...


Ο Ολυμπιακός, το μεσημέρι της Δευτέρας, έμαθε το ζευγάρι ομάδων (μία εξ αυτών θα βρει) που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, εάν και εφόσον προκριθεί επί της Μπασακσεχίρ, για τα Play Off του Champions League.

Αυτές είναι οι Πόρτο και Κράσνονταρ. Βέβαια, το κίνητρο θα είναι τεράστιο, αφού εάν ξεπεράσει και την ομάδα που θα βρει στα Play Off, θα μπει εκεί που ανήκει, στους ομίλους του θεσμού, στην ελίτ, στους κορυφαίους!

Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν 2 αντιπάλους, με τη δεύτερη να είναι αρκετά δύσκολη αποστολή. Όχι πως η Μπασακσεχίρ δεν είναι, αλλά δεν αποτελεί και φόβητρο. Η Πόρτο όμως, εάν υποθέσουμε πως προκρίνεται επί της Κράσνονταρ, αποτελεί φόβητρο. Μια ιστορική ομάδα, με τεράστιες επιτυχίες στο παρελθόν, «βαριά» φανέλα, δυνατή έδρα. Όχι πως έχει να ζηλέψει ο ΘΡΥΛΟΣ μας κάτι, απλά θα είναι αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί.

Όμως, ο στόχος είναι ΕΝΑΣ, και κανείς δεν πρέπει να παρεκκλίνει από αυτόν. Πρόκριση και νίκες επί της Μπασακσεχίρ. Πρόκριση για να περάσουμε στον επόμενο γύρο, νίκες για να γιγαντωθεί κι άλλο ο σύλλογος και να αποδεικνύουμε πως στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός ΔΕΝ είναι κομπάρσος.

Έπειτα, όταν με το καλό πανηγυρίζουμε την πρόκριση στις 13 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορούμε να σκεφτόμαστε την Πόρτο ή την Κράσνονταρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για τις αναμετρήσεις με την Τουρκική ομάδα και καλό θα είναι και οι φίλαθλοι της ομάδας να έχουν κοινό στόχο με την «ερυθρόλευκη» αποστολή. Άλλωστε, ο 12ος παίκτης είναι…

Διάβασε επίσης