Μόλα Βαγκέ για Ολυμπιακό!

Προτάθηκε η λύση του στόπερ από το Μαλί για το κέντρο της άμυνας.


Από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου ο Πέδρο Μαρτινς ψάχνει λύσεις για το κέντρο της άμυνας και αυτό αποδεικνύεται από τα ονόματα που παρελαύνουν από το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ομάδας. Τόμας Βερμάλεν, Πεντράο και Ρούμπεν Σουμέδο είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο όμως δεν είναι μόνο αυτά!

Οι ερυθρόλευκοι κινούνται σε πολλαπλές κατευθύνσεις και λόγω της δικτύωσης που έχουν αποκτήσει μπορούν και έχουν πολλές επιλογές. Μια από αυτές είναι και του Μόλα Βαγκέ. Ο διεθνής άσσος με τα χρώματα του Μαλί  ¨ έπαιξε¨ και στο ρεπορτάζ του ΠΑΟ αλλά και της ΑΕΚ αλλά λόγω οικονομικών έληξε από νωρίς.

Οι ιθύνοντες στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ γνωρίζουν καλά την περίπτωση του παίκτη καθώς αγωνίζεται ως δανεικός από την Ουντινέζε από τον Ιανουάριο στην Νοτιγχαμ Φορεστ έχοντας 11 συμμέτοχες και 3 γκολ.

Ο Μόλα Βάγκε είναι ικανός στις προσωπικές μάχες , διαθέτει αλτικότητα ενώ θεωρείται δυνατό στόπερ με όγκο.

Οι πιθανότητες της κίνησης για την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού ενισχύονται απο το γεγονός ότι και ο Πέδρο Μαρτινς και ο παίκτης συνεργάζονται στο ίδιο γραφείο αντζέντηδων.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης