Ο Μίτσελ έκανε το δικό του σχόλιο ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, αλλά και του συστήματος με τα τρία δεκάρια.

Ο Μίτσελ μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Ισπανός προπονητής σχολίασε τόσο το αν υπάρχουν τραυματισμοί στην ομάδα, όσο και τα συστήματα που χρησιμοποιεί.

Διαβάστε όσα είπε:

«Ελπίζουμε ότι θα πάνε τα πράγματα το ίδιο καλά. Στα προηγούμενα τρία ματς για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είχαν πάει καλά για εμάς και ελπίζω να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Όμως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί. Ο Ατρόμητος έχει καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Τζιοβάνι: Πέντε λεπτά μαγείας από τον μάγο του Θρύλου (vid)
Τζιοβάνι: Πέντε λεπτά μαγείας από τον μάγο του Θρύλου (vid)

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών:

«Όχι δεν έχουμε τραυματισμούς, είμαστε όλοι καλά. Περιμένουμε να εκτιμήσουμε την τελική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαν κάποιες ενοχλήσεις για να δούμε αν θα είναι μαζί μας στην αποστολή».

Για το σύστημα με τα τρία δεκάρια και αν υπάρχει plan B για τις ομάδες που μπορούν να το αντιμετωπίσουν:

«Λίγο πολύ έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν το σύστημα δεν αποδίδει. Αυτό που έχουμε σκοπό είναι να έχουμε 16-17 ποδοσφαιριστές σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να έχουμε εναλλακτικές. Όπως και αν ξεκινάει ένα παιχνίδι, ξεκινάει για περισσότερο από 90 λεπτά. Οπότε 16 ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν για το αποτέλεσμα, όχι έντεκα.

Ξέρω ότι γίνεται αρκετή συζήτηση για αυτό το σύστημα, αλλά τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Έχει δουλέψει καλά στα παιχνίδια μας. Σε παιχνίδια όμως που έπρεπε να έχουμε εναλλακτική, ο Μασούρας αποδείχθηκε πολύ καλή λύση, όπως φάνηκε στο αποτέλεσμα. Πάντα σκεφτόμαστε στο πως θα έχουμε άλλες λύσεις».

Κόκκαλης για Ριζούπολη: «Ας μη κατέβαιναν, είχαμε ζήσει χειρότερες καταστάσεις»
Κόκκαλης για Ριζούπολη: «Ας μη κατέβαιναν, είχαμε ζήσει χειρότερες καταστάσεις»
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24