Μίσσας: «Να δείξουμε το απαραίτητο πάθος»

Στους τομείς, που θα κάνουν ακόμη πιο εύκολο το έργο των παικτριών του απέναντισ τον Πανιώνιο, στάηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Μίσσας


Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στο καλύτερο δυνατό σημείο, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο για τη 19η αγωνιστική της Α1 και θέλει όσο τίποτε άλλο να διευρύνει το εξαιρειτκό νικηφόρο της σερί, λίγδς ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Final-4 Κυπέλλου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Κώστας Μίσασς απο την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι η αναμέτρηση εγκυμονεί κινδύνους και θα χρειαστεί αυξημένη συγκέντρωση, σοβαρότητα και πάθος:

«Ο Πανιώνιος είναι από τις ιδιαίτερα καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Χρειάζεται σίγουρα προσοχή και σοβαρότητα από την μεριά μας και στις δύο μεριές του γηπέδου, είτε μιλάμε για την άμυνα είτε για την επίθεση. Από την άλλη χρειαζόμαστε συγκέντρωση στο πλάνο μας, να δείξουμε το απαραίτητο πάθος και να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεσή μας. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν μία ομάδα που έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει και καλό ρόστερ και ότι παίζει καλά στα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα».

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης