Ο Rostofianos παίρνει θέση ακόμα μία φορά στα προβλήματα που δημιουργούνται στην νοημοσύνη των παιδιών του Ιβάν. Λύνει κάθε απορία τους και τους φρεσκάρει την μνήμη όσο πιο λιτά γίνεται...

Η Παρατεταμένη καραντίνα τελικά έχει δημιουργήσει σοβαρές παρενέργειες ιδιαίτερα σε περιοχές όπως στην «Βόρεια Ελλάδα» με σημείο αναφοράς το Ιβανιστάν. Μετά την σημερινή απόφαση της ΕΠΟ (των δικών τους παιδιών). Η Επιτροπή Εφέσεων έκρινε δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ και η πρωτόδικη απόφαση έμεινε ως είχε, δηλαδή διατηρήσει την ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών για τον ΠΑΟΚ και την αφαίρεση δώδεκα βαθμών για την Ξάνθη. Μάλιστα η επιτροπή αποτελείται από τακτικούς δικαστές, όπως το σύστημα της κάθαρσης για να παλέψουν με τους κολλητούς τους να επιβάλουν για να επιστρέψει η «κανονικότητα» στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως έλεγαν. Φυσικά η απόφαση και για όλους εμάς που αποζητάμε δικαιοσύνη παραμένει ως ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Η θέση και η τιμωρία που τους αξίζει είναι στον βωμό της Β’ Εθνικής.

Μάλιστα το συνεργείο του αντικειμενικού ομίλου του Ιβάν ανέλαβε άμεσα δράση με τα γνωστά εργαλεία και μας ανακοίνωσαν ότι μετά τους ξένους διαιτητές, την δική τους τηλεόραση (μάλιστα αυτοί που έχουν κάνει «βιβλίο την παρανομία» έχουν και δική τους εκπομπή με όνομα «Η Δίκη του Open»), πλέον θέλουν και ΞΕΝΟΥΣ δικαστές. Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτοί που φέρουν την καταστροφή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, αυτοί που είναι σύμμαχοι με την διαφθορά και τα ρούβλια, αναζητάνε δικαιοσύνη. Ναι, αναφερόμαστε σε εκείνους που που έχουν καταφέρει με την ανυπαρξία τους στην Ευρώπη να βουλιάξουν την χώρα στο UEFA Ranking, όπου αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός, ίσως να μας είχε περάσει και το Γιβραλτάρ στη κατάταξη. Αυτοί μιλάνε που για να πάρουν το «Πρωτάθλημα των Πρεσπών» αποκλείστηκαν από την Ευρώπη (μην κουράζονται τα παιδιά…), ενώ ο Ολυμπιακός τους κάνει πλάκα φέτος αγωνιζόμενος ακόμα, ενώ μετράει και την τεράστια πρόκριση επί της Άρσεναλ.

Εξοργισμένοι στον Ολυμπιακό με Παπαπέτρου – Γκορτσίλα!
Εξοργισμένοι στον Ολυμπιακό με Παπαπέτρου – Γκορτσίλα!

Ναι, ακριβώς αυτό που διαβάσατε ο εκπρόσωπος του Ιβάν, ζητά δικαστές από το εξωτερικό.Εμείς να αντιπροτείνουμε λοιπόν να οριστεί και αρχι-δικαστής όπως ο Περέιρα. Φυσικά το συνεργείο από την στέρηση της Καραντίνας αφού έκλεισε και η παραλιακή στην Θεσσαλονίκη και δεν υπάρχει καλή πρόσβαση στο στρατηγείο έχει δημιουργήσει σοβαρές παρενέργειες.. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανές άλλωστε ο Κόλκας και οι «Μανδαρίνοι» του συστήματος δεν ξέρω αν λόγο πανδημίας ή όχι ξεχνάνε πολύ εύκολα (για αυτό είμαστε εμείς εδώ να τους φρεσκάρουμε την μνήμη…). Αρχικά το σύστημα και οι ίδιοι οι κολλητοί της αγαπημένης τους κυβέρνησης, τότε με τον κ. Κοντονή πάλεψαν και υπερηφανεύονταν μάλιστα ότι για το καλό του ποδοσφαίρου έβαλαν τακτικούς δικαστές στις επιτροπές, της δικής τους ΕΠΟ. Οι ίδιοι δεν ήταν μαζί με κάτι άλλα παλληκάρια τα οποία σούταραν στην συνέχεια από τον αντικειμενικό όμιλο που πήγαιναν με τον Ζακυνθινό πολιτικό σε μυστικά τραπέζια; Αυτοί δεν ήταν μόνιμοι θαμώνες του υπουργείου όπου του ζήταγαν να μάθαιναν τα πάντα σε ότι είχε να κάνει με τον πόλεμο εις βάρος του Ολυμπιακού;

Τελικά τι έγινε; Που πήγαν οι πανηγυρισμοί και η επιστροφή των Κυριακών τους; Τελικά η δική τους ΕΠΟ με το παλικάρι τους τον κ. Γραμμένο δεν κάνει; Είναι ανεπαρκείς; Θέλει αλλαγή ή τελικά δεν ξέρουν ούτε τα βασικά; Απλά, μικρά… και απόλυτα κατανοητά ερωτήματα στον Κόλκα και το υπόλοιπο συνεργείο του συστήματος.

Επίσης αν αντιλαμβάνομαι σωστά και διαβάζω και σωστά όλα τα μωρά της πίστας Κόλκας, Βασιλόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπαθεοδώρου και ο γνωστός άγνωστος «Αυλακιώτης» (πρασινοφρουρός) και τα υπόλοιπα παλληκάρια, έχουν χάσει την ευθεία και μάλλον μπερδεύουν την καμπύλη.

Θα ήταν άδικο φυσικά στην πίστα να μην μπουν και τα «Πουλέν» του συστήματος, Γκαγκάτσης και Μπαλτάκος που παρά τις δύσκολες μέρες που περνάμε μας χαρίζουν άπλετα το γέλιο με κάθε δήλωση τους!

Υ.Γ 1: Παλληκάρια η καραντίνα σε λίγο θα τελειώσει η πανδημία θα περάσει αλλά το κόμπλεξ σας με τον Ολυμπιακό θα είναι αγιάτρευτο. Και για να μην ξεχνιόμαστε στην κανονικότητα μας υπάρχει το -7 και μας φτάνει , αλλά ο πόνος σας ξεπερνάει και το -14!

Υ.Γ 2: Αλήθεια όμως! Τόσο καιρό δεν μας «πρήζατε» για δικαιοσύνη; Που πήγε η σιγουριά σας; Με δικά σας όπλα τρώτε ποινές! Με δικά σας όπλα είστε τόσο ανίκανοι που ξεφτιλίζεστε παντελώς…

Υ.Γ 3: Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ φυσικά για εμάς δεν διαγράφετε! Στην Β΄Εθνική έπρεπε να παίζετε, αλλά ας όψεται η ντροπολογία που σας ξελάσπωσε για να μείνετε για ακόμα μία φορά στην μεγάλη κατηγορία.

Υ.Γ 4: Όπως είπε σωστά και ο Κώστας «πάρτε και ξένους επιβήτορες. Εμείς κουραστήκαμε». Αυτό αρκεί για να σας ραφτεί μια και καλή το στοματάκι σας. Μην μιλάτε άλλο μολύνεται και το περιβάλλον με αυτά που λέτε.

Rostofianos

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24