Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, εκπρόσωπος του Λυκογιάννη, μίλησε στον ιταλικό Τύπο για το μέλλον του αριστερού μπακ της Κάλιαρι

Ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, εκπρόσωπος του Λυκογιάννη, μίλησε στον ιταλικό Τύπο για το μέλλον του αριστερού μπακ της Κάλιαρι. Βάζοντας τέλος στα σενάρια επαναπατρισμού του. Αφού τόνισε ότι είναι αφοσιωμένος στην ιταλική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο του Έλληνα μπακ που δεν είναι άλλος από το να πάει στην Αγγλία ή την Ισπανιά στο μέλλον.

«Ο «Λύκο» είναι πολύ καλά στην Κάλιαρι, αγαπάει την πόλη και την ομάδα. Αυτήν τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην παραμονή της ομάδας στη Serie A και μετά θα σκεφτεί το μέλλον του. Η προτεραιότητά μας είναι η Κάλιαρι, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι στο ποδόσφαιρο, ειδικά μετά από μια περίεργη σεζόν όπως αυτή, δεν μπορείς να είσαι βέβαιος. Θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λυκογιάννη και πρόσθεσε για την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα:

Ολυμπιακός: Μπα η Μάρκοβιτς με Άιντραχτ δίπλα στον Σωκράτη!
Ολυμπιακός: Μπα η Μάρκοβιτς με Άιντραχτ δίπλα στον Σωκράτη!

«Η επιθυμία μας, αυτή τη στιγμή, δεν είναι η επιστροφή στην Ελλάδα. Αν ο Λυκογιάννης φύγει από την Κάλιαρι, δεν θα το κάνει για τον Ολυμπιακό, αλλά για σημαντικές προτάσεις από Αγγλία ή Γερμανία. Ας σκεφτούμε όμως πρώτα την παραμονή της Κάλιαρι».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24