Μετά την καταγγελία του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου η ΕΠΟ παραδέχτηκε ότι οφειλές.

Μετά την καταγγελία του Τζώρτζογλου η ΕΠΟ παραδέχτηκε ότι υπάρχει οφειλή στις ΕΠΣ. Ωστόσο το στην επιστολή του διδύμου λέγεται η μίση αλήθεια.

Α. Απάντησε στην επιστολή Τζώρτζογλου και παραδέχτηκε ότι υπάρχει οφειλή στις Ενώσεις (ΕΠΣ). Ωστόσο το στην επιστολή του διδύμου λέγεται η μίση αλήθεια. Ότι δηλαδή η οφειλή στις ΕΠΣ εδράζεται στο 3% επί των εισπράξεων από τους αγώνες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων το οποίο βάσει καταστατικού πρέπει να διανένεται στις ΕΠΣ. Η άλλη μισή στην οποία δεν γίνεται αναφορά είναι α) η μη υλοποίηση προηγούμενων αποφάσεων γενικών συνελεύσεων περί  επιχορηγήσεων προς τις ΕΠΣ που η σημερινή ΕΠΟ δεν αποδίδει και β) το κόψιμο της πρόβλεψης των επιχορηγήσεων προς τις ΕΠΣ από το 2021 και μετά.

Β. Συστήθηκε ειδική επιτροπή για ασχοληθεί με το θέμα των οφειλών των ΕΠΣ προς την ΕΠΟ παρότι μόλις πέντε από τις συνολικά 18 ΕΠΣ δεν αναγνώρισαν τις οφειλές τους. Αυτές είναι οι ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιά, Ηρακλείου, Αν. Αττικής και Ευβοίας.

Γ. Καλεί τις ΕΠΣ σε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης την Δευτέρα 18/12 για τις οφειλές που έχουν προς την ΕΠΟ, ενώ το θέμα θα έπρεπε να είναι επίσης και οι οφειλές που έχει η ΕΠΟ προς αυτές, οι επιχορηγήσεις που δεν δίνοται τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ υπάρχουν αποφάσεις γενικών συνελεύσεων και τα ταμεία είναι γεμάτα με τα χρήματα που έρχονται από την UEFA και για το κόψιμο των επιχορηγήσεων από το 2021 και μετά…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24