Σε αύξηση τηλεθέασης βρίσκεται το Mega το τελευταίο τρίμηνο!

Μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αυτή μεταξύ των Ειδήσεων και της ενημέρωσης του Mega με τους τηλεθεατές, κτίζεται καθημερινά. Και πατά πλέον σε πολύ ισχυρές βάσεις.

Οι ειδήσεις του MEGA κερδίζουν καθημερινά την προτίμηση των τηλεθεατών και εξελίσσουν σταθερά τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους, μια σχέση που διαρκώς αναπτύσσεται και δυναμώνει.

Η πορεία των δελτίων ειδήσεων του MEGA στον πίνακα τηλεθέασης καταγράφει συνεχώς ανοδική πορεία, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι όλο και περισσότεροι τηλεθεατές μέρα με τη μέρα επιλέγουν τα MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ για την ενημέρωσή τους.

Το τελευταίο τρίμηνο (Ιούλιος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος) η καμπύλη τηλεθέασης τόσο του κεντρικού όσο και του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του MEGA είναι μόνο ανοδική με αξιοσημείωτη αύξηση ποσοστών στο δυναμικό κοινό 18-54 της τάξεως του 95%.

Ειδικά τον Σεπτέμβριο, έναν μήνα με έντονη επικαιρότητα λόγω των Ελληνοτουρκικών θεμάτων και της πορείας του κορωνοϊού στη χώρα μας αλλά και σε συνθήκες πλήρους ανταγωνισμού για τα δελτία ειδήσεων των σταθμών, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχεδόν διπλασίασε τα ποσοστά του (Ιούνιος : 5,6% – Σεπτέμβριος : 10,9%).

Με άξονα το μαχητικό ρεπορτάζ, τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις, τις ειδήσεις χωρίς φίλτρα και περιορισμούς, η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του MEGA συνεχίζει με αξιοπιστία και καθαρή ματιά να καταγράφει τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Πηγή: megatv.com

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24